Σκέψεις διασήμων για τον θάνατο του Osama Bin Laden

Τι έγραψαν στο twitter για τον αρχηγό της Αλ Κάϊντα

Σκέψεις διασήμων για τον θάνατο του Osama Bin Laden

πρώτη ανάρτηση: 03-05-2011, 00:51

Ο θάνατος του Osama Bin Ladenδεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστος από την διεθνή showbiz και όχι μόνο. Αστέρια και αστεράκια έγραψαν στο twitter πως αντιλαμβάνεται ο καθένας ξεχωριστά την εκτέλεση του πλέον καταζητούμενου ανθρώπου στον πλανήτη. Ανάμεσά τους ο Jim Carrey, η Paris Hilton, η Lindsay Lohan, ο Hugh Hefner και η Lady Gaga.

Η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton αναφέρει ότι μόλις προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες και ενημερώθηκε για το θάνατο του Λάντεν αισθάνθηκε ευτυχισμένη, επειδή όπως υποστηρίζει ηταν το πρόσωπο της τροκρατίας και ένας κακός άνθρωπος. «Ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος χωρίς αυτόν», λεει η Paris.

Ιστορική ημέρα για την καταπολέμηση του μίσους χαρακτηρίζει την 2α Μαίου η pop star Lady Gaga, ενώ ο Jim Carrey δεν μπόρεσε να μη βγάλει το κωμικό στοιχείο από μέσα του γράφοντας «Ουάου! Σκότωσαν το Boogieman! Ένιωσα κάτι στον αέρα απόψε! Η εποχή του Bin Laden τελείωσε!».

Για μεγάλη ημέρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνει λόγο η Katy Perry, η οποία δηλώνει περήφανη που είναι Αμερικανίδα. O Hugh Hefner αναφέρει: «Γιορτάζοντας στο Μέγαρο με την είδηση του θανάτου του Osama Bin Laden».

Ακόμη και ο μεγιστάνας Donald Trump, απο τους αντιπάλους του Ομπάμα δηλώνει, ότι θα ήθελε να συγχαρεί προσωπικά τον αμερικανό πρόεδρο και τις γυναίκες και τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων για την καλή δουλειά που έκαναν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top