Τι κοινό έχουν Γιώργος Τσαλίκης και Ευγενία Μανωλίδου;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση

Τι κοινό έχουν Γιώργος Τσαλίκης και Ευγενία Μανωλίδου;
Μπορεί εκ πρώτης όψεως Γιώργος Τσαλίκης και Ευγενία Μανωλίδου να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, όμως φαίνεται πως τραγουδιστής και παρουσιάστρια, μοιράζονται μια κοινή αγάπη.

Ποια είναι αυτή; Η ποδηλασία! Λάτρεις και οι δυο της γυμναστικής, δεν χάνουν ευκαιρία να γυμναστούν με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι λοιπόν και οι δυο σήμερα, ενόψει του καλού καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών,άδραξαν την ευκαιρία, πήραν παραμάσχαλα τα ποδήλατα τους και άρχισαν την τσάρκα.
«Βike d-stress» έγραψε στο Twitter του ο Γιώργος Τσαλίκης, αφού οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις είναι πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο για να ξεκουραστεί. Τι καλύτερο λοιπόν από το να χαλαρώσει κάνοντας ποδήλατο! Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία όπου βρίσκεται επί τω έργω.

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν μεταξύ τους, λίγο αργότερα να σου και η Ευγενία που έχει πλέον χρόνο τα απογεύματα, έγραψε στο Twitter της: «Μα τι ωραίες μέρες που κάνει μαγιάτικες… Είπα κι εγώ να πάω μια βόλτα με το ποδήλατο, δεν μπορώ να κάτσω τώρα… πιάστηκα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top