Ο Παύλος αποκαλύπτει τα παρασκήνια του γάμου William-Catherine!

Γιατί ο William ζήτησε ”συγγνώμη” από τον Κωνσταντίνο;

Ο Παύλος αποκαλύπτει τα παρασκήνια του γάμου William-Catherine!
Για τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του γάμου, μίλησε ο Παύλος, ο οποίος ήταν από τους επίσημους καλεσμένους καλεσμένος στον πριγκιπικό γάμο με την σύζυγο του Μαρί Σαντάλ και τον γιο τους Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον οποίο έχει βαφτίσει ο William!

Mιλώντας για τις λεπτομέρειες του γάμου, ο Παύλος αποκάλυψε ότι «η Κate ήτανε πανέμορφη και ο William καλοντυμένος. Ο ίδιος ο William πάντα είναι άνετος σε τέτοιες καταστάσεις. Έχει συνηθίσει. Βέβαι�� η Kate είναι μαζί του 7-8 χρόνια, οπότε λίγο πολύ έχουν συνηθίσει να τους κοιτάνε όλοι».

Παρών στο γάμο και ο πατέρας του Παύλου Κωνσταντίνος, που όταν ήρθε η στιγμή να ευχηθεί στο ζευγάρι, ο William του ειπε: «με συγχωρείς που κράτησε τόσο πολύ. Ελπίζω να μην κουράστηκες πολύ».

Τα περιβόητα φιλιά Kate-William μπορεί να τα είδαν σχεδόν δυο εκατομμύρια τηλεθεατές, όχι όμως και οι καλεσμένοι που περίμεναν το ζευγάρι στο εσωτερικό του παλατιού για να ευχηθούν.

Με αφορμή πάντως τον πριγκιπικό γάμο, ο Παύλος αναπόλησε και το δικό του με τη Μαρί Σαντάλ λέγοντας ότι η σύζυγος του, ήταν είναι και θα είναι για εκείνον, η πιο όμορφη νύφη, με το πιο όμορφο φόρεμα.

Κάντε κλικ και δείτε στο video τις αποκλειστικές δηλώσεις του Παύλου στο Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top