Τι μαγείρεψε για το μωρό του ο Γιώργος Λιάγκας;

Σκέφτηκε on air να γίνει... master chef!

Τι μαγείρεψε για το μωρό του ο Γιώργος Λιάγκας;

Τις δουλειές της λεχώνας Φαίης Σκορδά έχει αναλάβει στο «Πρωινό Mou» ο Γιώργος Λιάγκας. Μέχρι και στην κουζίνα μπήκε ο παρουσιαστής, που μέχρι πρότινος τον βλέπαμε στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη μόνο για να... δοκιμάσει τα φαγητά! Μάλιστα, αναρωτήθηκε onairαν πρέπει να αφήσει την παρουσίαση για να γίνει master chef!

Μπαστουνάκια με τυρί είχε για σήμερα ο Πετρετζίκης και ο Λιάγκας ανέλαβε να τον βοηθήσει στην κουζίνα. «Μας βλέπει η Φαίη από το σπίτι και είναι περήφανη για μένα. Θα με βάζει να μαγειρεύω και στο σπίτι... αυτό δεν το είχα σκεφτεί», είπε ο παρουσιαστ��ς, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον προειδοποίησε πως έτσι που το πάει θα γυρίζει στο σπίτι και θα μαγειρεύει για την οικογένεια.

Τι έκανε στην κουζίνα ο Λιάγκας; Τυρί έτριβε! Στη συνέχεια, βέβαια, έστριψε και την σφολιάτα σε μπαστουνάκια, για να μην μείνει η συνταγή στη μέση...

Είδε και απόειδε ο παρουσιαστής με τον τρίφτη, που ρώτησε για πόση ώρα θα τρίβει ακόμα, ενώ μάλλον του χρειάζονται εντατικά, αφού δεν ήξερε το όνομα της πάπρικας και την αποκάλεσε «αυτό το κόκκινο»!

«Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή», κατέληξε ο Λιάγκας, που -φυσικά- δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και ένα μπαστουνάκι με τυρί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top