Ελεονώρα Μελέτη: «δεν είμαι ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου»

Προσωπικό θέμα την έκανε να κλάψει στις πρόβες του «Dancing»

Ελεονώρα Μελέτη: «δεν είμαι ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου»

Παράπονα για την εμφάνισή της στο χθεσινό «Dancing With The Stars» διατύπωσε μέσω της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένη παρά την υψηλή βαθμολογία. Η παρουσιάστρια, πάντως, πέρασε δύσκολα αυτή την εβδομάδα στις πρόβες, καθώς ένα προσωπικό της θέμα την έκανε να κλάψει.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου χθες το βράδυ. Κι άλλες φορές έχω χορέψει και δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά, αλλά μετά το τέλος της χορογραφίας είχα νιώσει πάρα πολύ καλά. Χθες δεν το ένιωσα αυτό. Ήμουν πολύ καλύτερη στις πρόβες. Με τη βαθμολογία όμως είμαι ευχαριστημένη», είπε η Ελεονώρα.

Στο χθεσινό live, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο παρτενέρ της, Ηλίας Λαδάς, αναγκάστηκε να την παρηγορήσει επειδή έβαλε τα κλάματα στις πρόβες! Τι έκανε την Ελεονώρα να κλάψει; Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο πλατό του σόου, ήταν ένα προσωπικό της θέμα.

«Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για ένα προσωπικό μου θέμα», είπε η 32χρονη παρουσιάστρια το βράδυ της Κυριακής και συνέχισε: «χθες, δεν μπόρεσα να κάνω την τελευταία πρόβα λόγω προσωπικού μου ζητήματος... είχα ένα φοβερό ψυχολογικό ξέσπασμα, κλαίγοντας για τρεις ώρες και με βοήθησε πάρα πολύ ο Ηλίας».

Απαντώντας στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της και διατύπωσε ενστάσεις για τα ρούχα στο «Dancing», η Ελεονώρα τόνισε πως δεν είναι ρούχα αλλά στολές και κατέληξε: «εξαιτίας αυτών των ρούχων έχουν έρθει πολλοί και μου λένε ότι είσαι τελικά πολύ αδύνατη. Ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που το βλέπει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top