Πάνε για... τρέλες στις Σεϋχέλλες William και Catherine

Τι λένε οι πληροφορίες για τον μήνα του μέλιτος

Πάνε για... τρέλες στις Σεϋχέλλες William και Catherine

Στις Σεϋχέλλες και όχι στην Ιορδανία, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, φαίνεται πως θα πάνε ο πρίγκιπας William και η Catherine. Οι βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζουν πωςτο ζευγάρι θα περάσει τον μήνα του μέλιτος σε ιδιωτικό νησί του Ινδικού Ωκεανού και, μάλιστα, σε βίλα 4.500 ευρώ την βραδιά!

Μιας και ο πρίγκιπας έπρεπε σήμερα να επιστρέψει στην βάση όπου υπηρετεί ως πιλότος της RAF, το ζεύγος χάρηκε μόνο ένα after - wedding weekend σε τοποθεσία εντός της Μεγάλης Βρετανίας, που κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον William να πήγε την καλή του σε κάστρο στη Σκωτία.

Στο μεταξύ, οι βρετανικές εφημερίδες αναζητούν απεγνωσμένα τον προορισμό του γαμήλιου ταξιδιού, με τις Σεϋχέλλες να είναι ο επικρατέστερος. Πάντως, τόσο το Μπάκιγχαμ, όσο και το Clarence House -η επίσημη κατοικία του William στο Λονδίνο- δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν το παραμικρό.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, William και Catherine θα περάσουν 2 εβδομάδες σε ιδιωτικό νησάκι στον Ινδικό Ωκεανό, που περιγράφεται ως επίγειος παράδεισος.

Η βίλα όπου θα διαμένουν κοστίζει 4.000 λίρες την βραδιά (κάτι παραπάνω από 4.500 ευρώ δηλαδή) και είναι περικυκλωμένη από κοκοφοίνικες και κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, όπου το ζευγάρι θα μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η βίλα διαθέτει μπάτλερ και προσωπικό σεφ, πρόθυμους και έτοιμους να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία.

Οι νιόπαντροι θα ταξιδέψουν με ιδιωτικό τζετ και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν σε ελικόπτερο, ενώ άντρες της Scotland Yard έχουν ήδη ελέγξει τον χώρο για την ασφάλειά τους.

Όσο για το πότε θα γίνει επιτέλους το honeymoon; Όπως λένε τα δημοσιεύματα, μόλις ο William πάρει την άδειά του από την μονάδα, καθώς είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την συνηθισμένη διαδικασία παρά το ότι είναι και γαλαζοαίματος και νιόπαντρος!

Κι ενώ κάποιοι «γκρινιάζουν» για την αναβολή του γαμήλιου ταξιδιού, κάποιοι άλλοι θυμίζουν πως είναι... παράδοση: Κάρολος και Νταϊάνα δεν είχαν αναχωρήσει αμέσως μετά τον γάμο, αλλά πέρασαν πρώτα μερικές μέρες στην έπαυλη της βασιλικής οικογένειας στο Hampshire της Μεγάλης Βρετανίας!

Δείτε την αναχώρηση William - Catherine για το ρομαντικό τους weekend

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top