Σήμερα η πρώτη πρόβα του «Watch My Dance» στο Ντίσελντορφ

Αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό μας, στις 10 Μαΐου

Σήμερα η πρώτη πρόβα του «Watch My Dance» στο Ντίσελντορφ

Στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό της 10ης Μαΐου μπαίνει το «Watch My Dance», καθώς Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike θα κάνουν σήμερα την πρώτη τους πρόβα στην σκηνή του Dusseldorf Arena!

Η πρόβα της ελληνικής αποστολής θα ξεκινήσει στις 17:40 ώρα Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί στις 18:20, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (19:05 - 19:45). Ήδη, 10 χώρες που παίρνουν μέρος στον δικό μας ημιτελικό έχουν κάνει τις πρόβες τους, ενώ σήμερα θα δούμε επί σκηνής και ένα από τα φετινά φαβορί, το Αζερμπαϊτζάν.

Όπως είπε στην «Πρωινή Μελέτη» ο απεσταλμένος του Star στην γερμανική πόλη, Γιώργος Κασπίρης, η ελληνική αποστολή έκανε πρόβα χθες σε νοικιασμένο χώρο (ένα γυμναστήριο) για να τελειοποιήσει την χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, ενώ ο Λούκας είχε μάθημα φωνητικής με τον δάσκαλό του στο Λονδίνο μέσω Skype!

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, ο Κωνσταντίνος Ρήγος εμφανίστηκε ψύχραιμος και δήλωσε αισιόδοξος, προσθέτοντας πως έχουν ετοιμάσει πολύ όμορφα πράγματα και ανυπομονούν να τα δείξουν στο κοινό.

Το star.gr θα σας μεταφέρει κάθε νέο από την προετοιμασία του «Watch My Dance» για την Εurovision!

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ρήγου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top