Αναβλήθηκε ο μήνας του μέλιτος William - Catherine

Με... weekend εντός Αγγλίας «συμβιβάστηκε» το ζεύγος

Αναβλήθηκε ο μήνας του μέλιτος William - Catherine

Με ένα Σαββατοκύριακο εντός Αγγλίας γιόρτασαν τον γάμο τους ο William και η Catherine, καθώς οι αξιωματούχοι του Μπάκιγχαμ τους συνέστησαν να αναβάλουν τον μήνα του μέλιτος για λόγους ασφαλείας! Άσε που ο πρίγκιπας επιστρέφει την Τρίτη στη μονάδα όπου υπηρετεί...

Το πρωί του Σαββάτου, οι νιόπαντροι έκαναν μια βόλτα στους κήπους του Μπάκιγχαμ και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο με άγνωστο προορισμό. Κι εκεί που χαρήκαμε ότι άρχισε ο μήνας του μέλιτος και άρχισαν τα σενάρια για το πού θα πάει το ζευγάρι... ��ε την χαρά μείναμε!

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν να μην αναχωρήσουν αμέσως για το ταξίδι του μέλιτος. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο στην Μεγάλη Βρετανία, ο Δούκας θα επιστρέψει στη δουλειά, ως πιλότος ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης», ήταν η δήλωση εκπροσώπου του Clarence House, της επίσημης κατοικίας του γαμπρού στο Λονδίνο. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα γνωστοποιηθεί ούτε πού πέρασαν το Σαββατοκύριακο, ούτε πού θα πάνε γαμήλιο ταξίδι.

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες, ο μήνας του μέλιτος αναβλήθηκε για την ασφάλεια του πριγκιπικού ζευγαριού, κάτι που το Clarence House διαψεύδει. Μεταξύ μας, και αλήθεια να ήταν, σιγά μην το επιβεβαίωναν...

William και Catherine θέλουν να κρατήσουν μακριά από τις προσωπικές τους στιγμές κάμερες και παπαράτσι, ενώ οι πληροφορίες λένε πως για το ταξίδι τους -όταν γίνει- έχουν επιλέξει εξωτικό προορισμό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top