Οι επώνυμοι έπιασαν το Μάη!

Ευχές για «καλό μήνα» μέσω Twitter

Οι επώνυμοι έπιασαν το Μάη!
Πρωτομαγιά σήμερα και οι επώνυμοι κατέκλυσαν το Twitter για να μας ευχηθούν «καλό μήνα» και να μας δείξουν πως έπιασαν τον… Μάη!

«Πιάστε τον Μάη φίλοι μου! Εμπρ��ς μαρς!!!» παρακίνησε η Ελεονώρα Μελέτη τους Twitterοφιλους της και ανέβασε μια άκρως ανοιξιάτικη φωτογραφία όπου φορά ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι και γράφει: «Γιούχουυυυ!!! Λέλουδα!!!».
Τον Μάη έπιασε και η Τζένη Μπαλατσινού, που ευχήθηκε «καλό μήνα» και ανέβασε φωτογραφία με δυο στεφάνια έτοιμα να στολιστούν με λουλούδια, ενημερώνοντας μας ότι αυτό είναι το «πριν» και σε κανά δίωρο θα μας δείξει και το «μετά».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάλι, γιόρτασε την Πρωτομαγιά προς… βόρεια μεριά: «Καλό μήνα!! Πάω να πιάσω το Μάη στο ακριτικό Κιλκίς…» έγραψε στο Twitter της.
«Καλό μήνα σε όλους» ευχήθηκε και η Βίκυ Καγιά, που όπως είπε ελπίζει «να είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις!». Ο Γιώργος Τσαλίκης που αυτή την περίοδο κάνει περιοδείες και βρίσκεται στο Βόλο, μπορεί να μην μπόρεσε να γορτάσει οικογενειακά, αλλά έδωσε τις ευχές του κι εκείνος μέσω Twitter, γράφοντας: «Καλό μήνα!!!»

«Καλημέρα και καλή Πρωτομαγιά!» ευχήθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ η Έλλη Κοκκίνου που ταξιδεύει με αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό τη Χαλκιδική (όπου θα εμφανιστεί σε συναυλία), έγραψε: «Και για να μην ξεχνιόμαστε καλό Μήνα!!!»

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου που σήμερα στόλισε τα μαλλιά της με λουλούδια έγραψε: «Ντάξει… ότι λέλουδο βρήκα έξω από το studio, το έχω στολίσει στο κεφάλι μου!!!Καλή Πρωτομαγιά everyone…!»

Κάντε κλικ στη φωτογραφία και δείτε το στεφάνι που ετοίμασε η Τζένη Μπαλατσινού...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top