Το μοναχικό Πάσχα της Άντζελας Γκερέκου

Πρώτη χρονιά χωρίς τον Τόλη-Γιατί έμειναν χωριστά;

Το μοναχικό Πάσχα της Άντζελας Γκερέκου
Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, έκανε η Άντζελα Γκερέκου. Η όμορφη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πέρασε τις Άγιες Μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα, χωρίς τον σύζυγο της, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real Life»,η Άντζελα Γκερέκου πέταξε τη στάμνα στην πρώτη Ανάσταση στο Λιστόν, παρέα με την μικρή της κορούλα Μαρία, χωρίς τον Τόλη. Μια εικόνα, που οι περισσότεροι Κερκυραίοι δεν έχουν συνηθίσει, αφού κάθε χρόνο έβλεπαν το ζευγάρι στο παράθυρο του διαμερίσματος, να τηρεί όλο χαρά αυτό το παραδοσιακό έθιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε σοβαρός λόγος που η οικογένεια χωρίστηκε αυτές τις Άγιες Μέρες, μιας και ο τραγουδιστής επέλεξε να μείνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην πολύ καλή του φίλη Νίνα Βλάχου, η οποία έχασε την αδερφή της.

Όσοι τον είδαν από κοντά πάντως, δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν την μελαγχολική του διάθεση αλλά και το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα σκεφτικός και προβληματισμένος.

Η Άντζελα Γκερέκου από την άλλη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το νησί, λόγω ανειλημμένων κοινωνικών υποχρεώσεων που την ήθελαν εκεί. Για όσο έμεινε στο νησί, ήταν αχώριστες με την κορούλα της Μαρια, ενώ δίπλα τους ήταν και οι γονείς της Άντζελας Γκερέκου.
Ανήμερα του Πάσχα, η οικογένεια Γκερέκου σούβλισε το αρνί στο σπίτι του αδερφού της βουλευτή, όπου πέρασαν μερικές όμορφες και ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

Όσοι είδαν από κοντά πάντως την Άντζελα, δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν τα γαλανά μελαγχολικά της μάτια…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top