Ξανά μαζί σε ταινία οι Brangelina μετά από επτά χρόνια

Θέλουν να αναζωπυρώσουν την παλιά σπίθα

Ξανά μαζί σε ταινία οι Brangelina μετά από επτά χρόνια

Ήταν πριν από επτά χρόνια όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πρωτοσυναντήθηκαν στα πλατό της ταινίας «Mr. & Mrs Smith» κι αμέσως άναψε η σπίθα του έρωτα. Ο Brad την πάτησε για τα καλά με την Angie και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συζυγική του στέγη, αφήνοντας την Jennifer Aniston μόνη της να μαζέψει τα κομμάτια της.

Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τώρα το ζευγάρι να συνεργάζεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Λέγεται ότι οι δυο τους συζητούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Ridley Scott, «The Counselor».

Άλλοι πάντως επιμένουν ότι η Angelina θα έχει μόλις ένα μικρό ρολάκι στην ταινία, ενώ ο Michael Fassbender έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι θα παίζει στην ταινία.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα γίνουν στην Ευρώπη κάτι που βολεύει και τους Brangelina, αλλά και τον Ridley Scott, αφού είναι… γειτονάκια και έχουν δίπλα, δίπλα τα σπίτια τους στη νότια Γαλλία.

Η Angelina δε, αυτό το καλοκαίρι θα έχει δουλειές με φούντες, αφού κα�� τα γυρίσματα της ταινίας της «Maleficent» θα ξεκινήσουν τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.

Και μπορεί ο Brad Pitt να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι εκείνος και η Angie θέλουν να κάνουν ξεχωριστές δουλειές ώστε ένας από τους δύο να είναι συνέχεια με τα παιδιά, αλλά απ’ ότι φαίνεται το ξανασκέφτηκαν.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top