Κουκουράκης: Οι... θυσίες που έκανε για να πάρει τον ρόλο του «Κωνσταντή»

Ο κακός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει ηθοποιούς να αλλάζουν την εξωτερική τους εμφάνιση για να υποδυθούν κάποιον ρόλο. Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος συστήθηκε ως ο «κακός» Κωνσταντής μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». 

Κωνσταντής - «Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το στυλ του στην πραγματική ζωή

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, οι ιθύνοντες του είπαν ότι θα κάνει έναν ρόλο εποχής και τότε εκείνος επαναπαύθηκε, αφού πίστευε ότι τα μακριά μαλλιά και τα μούσια που είχε θα εξυπηρετούσαν τον ρόλο.

Όμως έκανε λάθος, αφού έπρεπε να ξυρίσει το μούσι, να αφήσει μουστάκι και να κουρευτεί. «Όταν με κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δε φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούτζου.

Όσο για τα σχόλια που απέσπασε μετά την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση; Αυτά ήταν ποικίλα: «Άλλοι μου έλεγαν ότι η αλλαγή είναι ωραία, άλλοι μου έλεγαν “πως είσαι έτσι”;»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το modelling και μάλιστα η εξωτερική του εμφάνιση είχε σταθεί εμπόδιο για να πάρει κάποιον ρόλο. «Όταν ήμουν 25 ετών πήγα σε οντισιόν με αμάνικο, βερμούδα και παντόφλες και με κοίταξαν με μισό μάτι. Με πήραν για τον ρόλο και είπα “Ευχαριστώ, δε θέλω” επειδή δεν πίστευαν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσει του ρόλου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top