Όλη η αλήθεια για το περιστατικό με τη Ζέτα Δούκα στο λιμάνι της Ραφήνας

Τι απάντησε η ίδια στο star.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο δημοσιεύθηκε σε γνωστό περιοδικό, προκάλεσε την ενόχληση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, η οποία σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, η ηθοποιός έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής. Ωστόσο, οι άνθρωποι του λιμενικού την ενημέρωσαν πως δε γινόταν να επιβιβαστεί παρ' ότι είχε εισιτήριο, καθώς υπήρχε υπεράριθμη κράτηση θέσεων. Η Ζέτα Δούκα ακούγοντάς το έγινε έξω φρενών, όπως λέει το δημοσίευμα. Ακόμα, αναφέρεται ότι πίσω της ακολουθούσε ο Μιχάλης Χατζαντωνάς, ο οποίος βγήκε με ταχύτητα από το αυτοκίνητο με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω της έντασης, βγαίνοντας από το όχημα δεν «έδεσαν» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν η κόρη τους Θάλεια. Στην περιγραφή, αναφέρεται ότι κινητοποιήθηκαν άντρες της αστυνομίας, του λιμενικού αλλά και από το πλήρωμα του πλοίου και έτσι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εγκαίρως το όχημα.

Η απάντηση της Ζέτας Δούκα στο star.gr

To star.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς το αναληθές. Μάλιστα, μας τόνισε ότι πρόκειται να στείλει εξώδικο σε όλα τα μέσα που έχουν αναπαράγει το δημοσίευμα.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Το παιδί μου δε βρισκόταν στο αυτοκίνητο, βρισκόταν μέσα στο πλοίο. Η παραποίηση της αλήθειας θα έχει κυρώσεις. Ναι υπήρξε στιγμή έντασης αλλά δεν κινδύνευσε το παιδί μου. Θα κινηθώ νομικά ενάντια σε όλους όσοι αναπαράγουν αυτό το δημοσίευμα και δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να διασταυρώσουν τι έχει συμβεί και πώς και σε όλους όσοι γράφουν για την οικογένειά μου χωρίς διασταύρωση».

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα story δίνοντας τη δική της απάντηση.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top