Victoria Beckham: «έχω το πιο όμορφο κοριτσάκι του κόσμου!»

«Είμαι ερωτευμένη μαζί της»

Victoria Beckham: «έχω το πιο όμορφο κοριτσάκι του κόσμου!»
Τυπική «χαζομαμά» έγινε η Victoria Βeckham, που δεν πρόλαβε καλά καλά να φέρει στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της, και ήδη έχει τρελαθεί από τη χαρά της.

Η πρώην «Spice Girl» μπορεί ν΄άργησε αλλά τα κατάφερε, και μαζί με τον David Beckham, έκαναν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την κόρη, που όπως σας γράψαμε και από το star.gr, την βάφτισαν με το όνομα Harper Seven Beckham.

«Η Harper είναι το πιο όμορφο μωρό-κοριτσάκι, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Την έχω κυριολεκτικά ερωτευτεί», έγραψε η πανευτυ��ής Victoria στο Twitter της και συνέχισε: «όλοι μας νιώθουμε τόσο ευλογημένοι και τ΄αγόρια λατρεύουν τόσο πολύ την αδερφούλα τους».
Φαντάζεστε τώρα τι επικρατεί στο σπίτι των Beckhams. «Βασίλισσα» θα την έχουν τη μικρή οι τέσσερις άντρες του σπιτιού!

Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε ότι η Victoria μπορεί να είναι «χαζομαμά», αλλά η εμφάνιση εμφάνιση. Γι΄αυτό και τα ξένα tabloids οργιάζουν ότι ξοδεύει μια περιουσία ώστε να απομακρύνει τις ραγάδες από την κοιλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οχτώ κουτιά που περιέχουν 50 μπουκάλια της κρέμας Rodial’s Stretch MX, παραδόθηκαν στην έπαυλη των Beckhams.

Πόσο κοστίζει κάθε κούτα; 3.000 δολάρια! Και αν σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι η Victoria παρήγειλε συνολικά οχτώ κούτες, τότε μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 24.000 δολαρίων (!) μόνο για να εξαφανιστούν οι ραγάδες της εγκυμοσύνης…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top