«Βόμβα» στη showbiz: χώρισαν Κοκκίνου – Μπόγρης!

Όλες οι λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης τους

«Βόμβα» στη showbiz: χώρισαν Κοκκίνου – Μπόγρης!

«Ερωτεύτηκα», τραγούδαγε με πάθος η Έλλη Κοκκίνου και όλοι γνώριζαν ότι απευθυνόταν στον καλό της Γιώργο Μπόγρη.

Φαίνεται όμως ότι ο έρωτας δεν κράτησε πολύ. Δημοσιεύματα θέλουν την Έλλη εδώ και 20 μέρες να είναι και πάλι single, δίνοντας τέλος στη σχέση της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί τελευταία φορά στις 15 Ιουνίου και από τότε… τίποτα!!!! Τέρμα οι βολτίτσες χεράκι, χεράκι που τους απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός, τέρμα οι αγκαλιές, τέρμα όλα. Τουλάχιστον από τότε έχουν να τους συναντήσουν οι παπαράτσι.

Οι μόνες φωτογραφίες που βλέπαμε ήταν η Έλλη μόνη στη Νάξο, καλεσμένη για την εκπομπή της Ελένης, μόνη στην παραλία, μόνη για ψώνια, μόνη, μόνη, μόνη.

Πουθενά ο Μπόγρης και είναι και 2,10 βρε παιδί μου, αν ήταν εκεί κοντά θα τον έπαιρνε το μάτι των φωτογράφων.

Όσο για το λόγο του χωρισμού; Τα ίδια δημοσιεύματα λένε ότι ήταν η… ασυμφωνία χαρακτήρων. Πάντως είναι γνωστό ότι ο Μπόγρης θέλει να ανοίξει τα... μεγάλα είναι η αλήθεια φτερά του, πέρα από τον ατλαντικό και να κατακτήσει το όνειρο του NBA, στο Σικάγο.

Λέτε η Έλλη να μην πιστεύει στις σχέσεις εξ αποστάσεως;

Πολλοί πάλι ισχυρίζονται ότι και οι τεταμένες σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύζυγό της, είχαν κουράσει τον 22χρονο αθλητή.

Πάντως όσο κράτησε καλό ήταν και για τους δύο. Η Έλλη έλαμπε και έδειχνε να περνά καλά. Ο έρωτας φαίνεται να ξεθύμανε, αλλά μένουν οι αναμνήσεις , άλλωστε καλοκαιράκι έφτασε, μπορεί κάτι καινούργιο να βρεθεί.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top