Εξαφάνιση - μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα!

Aκύρωσε όλες τις παραστάσεις - γιατί απομακρύνθηκε από όλους

Εξαφάνιση - μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα!

Πρώτη ανάρτηση 14/7/2011 11:11

Από προσώπου γης έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες ο Αλέξανδρος Ρήγας, ακυρώνοντας όλες τις παραστάσεις του! Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, ενώ άτομα από το περιβάλλον του επικαλούνται προσωπικούς λόγους για την απομόνωσή του.

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», όλα άρχισαν πριν από 15 μέρες. Η Εβελίνα Παπούλια περίμενε μάταια τον Αλέξανδρο Ρήγα στο θέατρο της Καισαριαννής για την παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο ��χει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του». Το ίδιο συνέβη και με τους περίπου 350 θεατές, που έμαθαν έπειτα από 2 ώρες αναμονής ότι παραστάση... γιοκ!

Αν και αρχικά οι ακυρώσεις αποδόθηκαν σε υπερκόπωση, ο σεναριογράφος έχει εξαφανιστεί από όλους και από όλα. Μάλιστα, ούτε η συμπρωταγωνίστριά του γνωρίζει τι συμβαίνει, ενώ οι παραστάσεις τους έχουν ματαιωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται σε απομόνωση και δεν θέλει να δει κανέναν, ενώ ακόμα και οι στενοί του φίλοι αδυνατούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, έχει εξαφανιστεί για προσωπικούς λόγους που τον έχουν οδηγήσει σε πλήρη απομόνωση.

Όσοι, πάντως, τον γνωρίζουν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού ξέρουν ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι τα επαγγελματικά του.

Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα της παράστασης των Ρήγα - Παπούλια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top