Άγρια δολοφονία για επιχειρηματία που είχε παίξει στο «James Bond»

Του έκλεισαν ερωτικό ραντεβού και τον σκότωσαν

james bond

Ο γνωστός επιχειρηματίας Έρικ Μίκελς, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην ταινία του James Bond, Skyfall το 2012, δολοφονήθηκε από ληστή, που τον παγίδευσε μέσω Grindr και του έριξε στο ποτό του υπερβολική δόση του ναρκωτικού GHB.

Ο 54χρονος Μίκελς βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον στις 18 Αυγούστου, η είδηση του θανάτου έγινε ωστόσο γνωστή τις τελευταίες ώρες.

Ο φερόμενος δολοφόνος είναι ο 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού, ο οποίος χρησιμοποιούσε  πλατφόρμες γνωριμιών για να βρει τα θύματά του, ενώ συνεργός του είναι ο 23χρονος Μπράντον Ντάνμπαρ. Οι δυο τους έχουν συλληφθεί και δικάζονται για την υπόθεση, ωστόσο ο Ματοβού αρνείται την ανάμειξη στην δολοφονία.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δύο άνδρες ήταν κατά συρροή ληστές και είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον 12 ομοφυλόφιλους άνδρες, τους οποίους γνώριζαν μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών. Οι δυο τους αρχικά τους έκλειναν ραντεβού για σεξ και στη συνέχεια τους έκλεβαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Τζέραλντ Ματοβού συνάντησε τον επιχειρηματία και ηθοποιό στο κεντρικό Λονδίνο και μαζί πήραν ένα ταξί με προορισμό το Τσέσιγκτον.

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο σενάριο της υπερβολικής δόσης GHB, που συχνά χρησιμοποιείται για «chemsex» ώστε να εντείνει την σεξουαλική διάθεση, απόδοση και αντοχή.

Σε μεγάλες δόσεις το συγκεκριμένο ναρκωτικό, μπορεί να προκαλέσει κώμα και σε κάποιες περιπτώσεις, τον θάνατο.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνολικά βαρύνονται με 26 κατηγορίες, ενώ η δίκη συνεχίζεται. 
Ο Μίκελς ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ το 2010 είχε πάρει διαζύγιο, μιλώντας ανοικτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top