«Το μυστικό της... φόρμας μου είναι το τρέξιμο-Μόλις ξυπνήσω, τρέχω!»

Ποιο μοντέλο κάνει τζόγκινγκ με την τσίμπλα στο μάτι;

«Το μυστικό της... φόρμας μου είναι το τρέξιμο-Μόλις ξυπνήσω, τρέχω!»

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς μια γυναίκα 38 ετών με τέσσερα παιδιά διατηρεί αυτήν την σιλουέτα. Κι όμως. Η Χάϊντι Κλουμ, το σούπερ μόντελ από την Γερμανία ξέρει καλά τις θυσίες που χρειάζονται για να «χτίσει» μια γυναίκα αυτό το κορμί, για το οποίο όλοι μιλούν με... δέος.

Ετσι, πήρε την απόφαση – αν και όπως όλα δείχνουν δεν της αρέσει και πολύ – να ξεκινήσει το τρέξιμο. «Δεν τρελαίνομαι για το τρέξιμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν μου αρέσουν τα σπορ. Μακάρι να μην έπρεπε να το κάνω, αλλά το κάνω για να είμαι σε φόρμα», δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους.

Και όχι μόνο το κάνει η Χάϊντι, αλλά πήρε και την πρωτοβουλία να προσελκύσει κι άλλους. Η Χάϊντι, που θα βρίσκεται στη Νεα Υόρκη όλο το καλοκαίρι για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει, σκέφτηκε να διοργανώσει καθημερινές συναντήσεις τζόγκινγκ με όσους, διασήμους και μη, έχουν όρεξη να τρέξουν μαζί της!

Εκτός, όμως από το τρέξιμο, η Χάϊντι κάνει και γιόγκα. Πρόσφατα μάλιστα, τα περιοδικά δημοσίευσαν φωτογραφίες της να τεντώνεται και κάνει κατακόρυφο στο γρασίδι της Νέας ��όρκης. «Συχνά με ρωτούν πώς διατηρούμαι σε φόρμα. Πώς το κάνω; Σηκώνομαι, φοράω τα αθλητικά μου, βγαίνω έξω και τρέχω!», ανέφερε σε συνέντευξή της.

Μέχρι στιγμής η Χάϊντι έχει καταφέρει να πείσει την Κιμ Καρντάσιαν και το επίσης μοντέλο Μιράντα Κερ να τρεξουν για λιγο μαζί της. Το εάν οι υπόλοιπες θα τα καταφέρουν, παραμένει… άγνωστο. Εκείνη πάντως τα πηγαίνει απλά καταπληκτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top