Δείτε την εγκυμονούσα Carla Bruni με φουσκωμένη κοιλίτσα ΚΑΙ μπικίνι!

Γιατί ο Nicolas δεν μπορεί να την κοιτάξει στα... μάτια;

Δείτε την εγκυμονούσα Carla Bruni με φουσκωμένη κοιλίτσα ΚΑΙ μπικίνι!

Με εξαιρετικές αναλογίες για εγκυμονούσα και μάλιστα 5.5 μηνών η Carla Bruni δεν κρύφτηκε όταν κατάλαβε ότι την φωτογραφίζουν παπαράτσι, που την «συνέλαβαν» στις διακοπές στην με τον Γάλλο πρόεδρο στην νότια Γαλλία.

Ο φακός εντόπισε τον Nicolas Sarkozy και την εγκυμονούσα σύζυγό του στο νησί Fort de Bregancon, όπου κάνουν ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά τους. Εκείνη, με φουσκωμένη κοιλίτσα και με καφέ μπικίνι έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρον την περίοδο που διανύει, στο πλευρό του τρυφερού συζύγου της. Αν και επισήμως, η Carla δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι περιμένει δίδυμα, όπως ακούστηκε, (ίσως να μην έχει επιβεβαιώσει επισήμως καν την εγκυμοσύνη της) η κοιλίτσα, που μεγαλώνει με ιλιγγιώδεις, ρυθμούς, μαρτυρά ότι ενδεχομένως οι πληροφορίες για διπλή χαρά στο Μέγαρο των Ηλυσίων να ευσταθούν.

Όπως ήταν φυσικό, η Carla χρειαζόταν βοήθεια για να σηκωθεί,

και για να καθίσει, ενώ τα γέλια και τα πειράγματα με τον Nicolas δεν έλειψαν και κατά την διάρκεια του μπάνιου στην θάλασσα.

Όταν βγήκαν, εκείνη έγειρε τρυφερά στην αγκαλιά του, σε μια στιγμή που ο πρόεδρος έριχνε μια ματιά σε σημαντικά έγγραφα που είχε μαζί του. Άλλωστε, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ…

Πρέπει να παραδεχτούμε πάντως ότι η Carla το έχει το ύψος της... Τον Nicolas δηλαδή δεν τον λες και πρώτο μπόϊ... ο καημένος, ούτε στα μάτια δεν μπορεί να την κοιτάξει… ή μάλλον μπορεί… όταν και οι δύο είναι καθιστοί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top