Στανίση: «οι νέοι τραγουδιστές αρνούνται να συνεργαστούν μαζί μου»

Εναντίον ποιων ξεσπαθώνει η τραγουδίστρια;

Στανίση: «οι νέοι τραγουδιστές αρνούνται να συνεργαστούν μαζί μου»

Πυρ και μανία έγινε η Κατερίνα Στανίση με τη νέα γενιά τραγουδιστών που ουδεμία σχέση έχει με τη γενιά των δικών της χρόνων. Μάλιστα,όπως αποκάλυψε, δε θέλουν να συνεργάζονται μαζί της!

Όπως ανέφερε η λαϊκή τραγουδίστρια οι νέοι τραγουδιστές όχι μόνο δε συνεργάζονται με τους παλιούς αλλά τους σνομπάρουν κιόλας. «Γνωστός επιχειρηματίας είπε σε ένα νέο καλλιτέχνη πως θα πάρει και μένα στ�� μαγαζί για να τον στηρίξω σαν πιο έμπειρη και εκείνος είπε πως με την Κατερίνα Στανίση δε συνεργάζεται και πως γεμίζει μόνος του το μαγαζί» τόνισε η ίδια στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλά».

Αν και λέει πως δεν έχει πρόβλημα με τους νέους τραγουδιστές, δεν κρύβει την ενόχλησή της όταν βλέπει κάποιους να σπρώχνουν νέους στο τραγούδι, οι οποίοι δεν έχουν ταλέντο:«Γι αυτό δουλεύουν λίγο καιρό τα μαγαζιά και μετά κλείνουν» επισήμανε.

Παράλληλα,η Κατερίνα Στανίση δήλωσε πως στα δικά της τα χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.Εκείνη όπως είπε πρόβαλλε τον εαυτό της και μέχρι να κάνει επιτυχία χτύπησε πάρα πολλές πόρτες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top