Αποκλειστικό: δείτε τους Bon Jovi στην Πλατεία Συντάγματος!

Χιλιάδες θεατές τους αποθέωσαν

Αποκλειστικό: δείτε τους Bon Jovi στην Πλατεία Συντάγματος!

πρώτη ανάρτηση: 11-07-2011, 23:30

28 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή είναι πολλά. Και δεν είναι απλά πολλά, είναι ασύλληπτο νούμερο για ένα συγκρότημα όπως οι Bon Jovi, που όχι μόνο έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον δέκα άλμπουμ και δεκάδες επιτυχίες, αλλά έχουν λατρευτεί από εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, το θρυλικό συγκρότημα βρέθηκε στην Πλατεία Συντάγματος του Βουκουρεστίου, σε μια μοναδική συναυλία, την οποία παρακολούθησαν 70.000 θεατές!!! Στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε το Star, διακρίνονται χιλιάδες άτομα να γίνονται ένα στην φοβερή βραδιά που πρόσφερε το συγκρότημα στην ρουμανική πρωτεύουσα. Οπως είναι φυσικό ΚΑΙ η Ρουμανική πλατεία Συντάγματος βρίσκεται μπροστά από το κοινοβούλιο, όπως και η ελληνική. Θα μπορούσαν δηλαδή να είναι ΚΑΙ... Αγανακτισμένοι!

15.000 βατ έκαναν την περιοχή να «εκραγεί». Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε την συναυλία που δόθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, που φέρει τον τίτλο Bon Jovi Live, ήταν και οι νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με το Star.

Σας θυμίζουμε ότι στις 20 Ιουλίου οι Bon Jovi έρχονται στην Αθήνα. Ανάλογες εικόνες με αυτές του Βουκουρεστίου αναμένεται να δούμε και στο Ολυμπιακό στάδιο. Εκεί όπου το ελληνικό κοινό θα «βάλει φωτιά» στο «Ιt’s my life» και το «you give love a bad name»…

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top