Γ. Παπαδόπουλος: «Η σχέση μου με την Δέσποινα Ολυμπίου»

Τί είπε για την συνάδελφό του ο Κύπριος τραγουδιστής;

Γ. Παπαδόπουλος: «Η σχέση μου με την Δέσποινα Ολυμπίου»

Διαψεύδει την σχέση του με την Δέσποινα Ολυμπίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος, παρά την στενή συνεργασία τους, τις συχνές συναντήσεις τους και τις κοινές εμφανίσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα, υποστηρίζει ότι είναι δύο … απλοί φίλοι.

«Με την Δέσποινα είμαστε μόνο φίλοι. Της γράφω τραγούδια για τον νέο της δίσκο και θα κάνουμε κάποιες συναυλίες μαζί στο θέατρο Μπάντμιντον», δήλωσε στην κάμερα του Star και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα, της έχω γράψει ένα τραγούδι πολύ ρομαντικό και ερωτικό, που πιστεύω ότι της ταιριάζει απόλυτα».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτειά του με τις γερμανικές Αρχές κατά την διάρκεια ταξιδιού του για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Ήταν μια περιπέτεια που συνέβη δύο φορές μέσα σε μία μέρα, δύο απανωτά περιστατικά μέσα σε ένα 24ωρο. Tην πρώτη, με οδήγησαν στο τμήμα για περίπου μία ώρα και την δεύτερη, ευτυχώς, την πέρασα πιο ανώδυνα γιατί μου ζήτησαν ό,τι έγγραφο είχα μαζί μου. Εδειξα ταυτότητα. Το πρόβλημα με τις κυπριακές ταυτότητες είναι ότι είναι πλαστικές και σε αυτές τα στοιχεία αναγράφονται στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα τουρκικά. Εκείνοι, λοιπόν, νόμιζαν ότι το έγγραφο είναι πλαστό και ήθελαν κάποια ώρα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία. Είναι πολύ αυστηροί και πολύ αυταρχικοί. Ομως, σε κάθε περίπτωση, έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους, απλά δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, γιατί εγώ μιλούσα στα αγγλικά και εκείνοι δεν γνώριζαν αυτή την γλώσσα», τόνισε.

Η συμβουλή που έδωσε στους συμπατριώτες του σε περίπτωση που επισκεφθούν την Γερμανία; «Όταν πάτε Γερμανία, καλύτερα να έχετε μαζί σας διαβατήριο και όχι ταυτότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top