Δ. Μοιραράκη: «Αν μπορούσα θα παντρευόμουνα κάθε χρόνο»

Πού πήγε ταξίδι του μέλιτος η βασίλισσα της μπουχάρας;

Δ. Μοιραράκη: «Αν μπορούσα θα παντρευόμουνα κάθε χρόνο»

«Αν μπορούσα, όχι μόνο θα ξαναπαντρευόμουνα, αλλά θα το έκανα κυριολεκτικά κάθε χρόνο», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε ΠΑΛΙ για τον γάμο της αλλά και το πόσο στοίχισαν τα γλέντια πριν και μετά το μυστήριο.

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο κόστος του γάμου της, που τόσο σχολιάστηκε λέγοντας ότι τα χρήματα που χρειάστηκαν για να γίνει, τόσο ο γάμος, όσο και οι δεξιώσεις, είναι χρήματα που τα έχει δουλέψει και συνεχίζει να τα δουλεύει. «Αυτός που αγωνίζεται, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό. Ο τεμπέλης είναι αυτός που δεν έχει καμία θέση σε κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Κους - Κους.

Όπως τόνισε, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ως δώρα από τον γάμο της, αλλά και χαλιά από τα καταστήματά της θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάποια από αυτά ήδη έχουν δωριστεί. Αν και... πιέστηκε πολύ, τελικά δεν αποκάλυψε πού πήγε ταξίδι του μέλιτος, αλλά αρκέστηκε στο ότι πέρασε υπέροχα.

Οσο για τον σύζυγό της; «Όλα αυτά που κάναμε μαζί, τα κάναμε γιατί το θέλαμε. Ηταν απερίγραπτη η χαρά μου. Μετά από πολλά χρόνια προβλημάτων, αγωνίας και άλλων… ταραχών, βρήκα τον συνοδοιπόρο μου στην ζωή. Είναι αυτός που μου γεμίζει την ψυχή μου και εύχομαι σε κάθε γυναίκα να νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top