«Είχα σχέση με 18χρονη και ήμουν πιο μεγάλος από την γιαγιά της»

Ποιος celebrity κάνει... μανικιούρ-πεντικιoύρ;

«Είχα σχέση με 18χρονη και ήμουν πιο μεγάλος από την γιαγιά της»

Ο έρωτας έπαιζε πάντοτε καθοριστικό ρόλο στην ζωή του Ζάχου Χατζηφωτίου, ο οποίος, όχι μόνο παντρεύτηκε τέσσερις φορές, αλλά χάρισε ισάριθμα σπίτια στις γυναίκες με τις οποίες συζούσε μέχρι εκείνη την στιγμή. «Εχω χαρίσει τέσσερα σπίτια. Αλλά όχι απλά τα ακίνητα. Τα σπίτια πλήρως εξοπλισμένα. Εχω πληρώσει κουζίνες και ψυγεία εγώ…ούτε που φαντάζεστε τί έχω πληρώσει», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι στα… 88 του, εξακολουθεί να έχει ερωτική επιθυμία για τις γυναίκες! «Εννοείται. Για να καταλάβετε, πρόσφατα, είχα σχέση με μία 18χρονη και ήμουν τρία χρόνια μεγαλύτερος από την γιαγιά της!»

Το μυστικό, λέει, για να ρίξει ένας άντρας μία γυναίκα είναι η αδιαφορία. Μάλιστα, κατά την άποψή του υπάρχουν δύο τύποι γυναίκας. Η μία είναι η πάρα πολύ έξυπνη, αλλά όχι ωραία που σε τυφλώνει όμως με την εξυπνάδα της και η άλλη η όμορφη.

Γνωστός bon viveur, αλλά και με τεράστια εμπειρία στα κοσμικά δρώμενα της Αθήνας, ιδίως αυτά που αφορούν άλλες, παλιότερες εποχές, ο κος Χατζηφωτίου μίλησε για την ευπρέπεια που τον διακρίνει στους τρόπους του και στο ντύσιμό του. Μια ευπρέπεια που φθάνει μέχρι το μανικιούρ και το πεντικιούρ! «Το μανικιούρ είναι θέμα ευπρέπειας. Το πεντικιούρ είναι κι αυτό θέμα ομορφιάς, αλλά ως επί το πλείστον ζήτημα ιατρικό. Εγώ, εάν δεν κάνω πεντικιούρ, δεν μπορώ να περπατήσω… πρέπει οπωσδήποτε ανά τακτά διαστήματα να φτιάχνω τα πόδια μου», διευκρίνισε.

Ο κος Χαζηφωτίου δεν έκρυψε ότι η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» την ζωή του και μάλιστα σε πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά του. «Μου κοστίζει πάρα πολύ η οικιακή βοηθός γιατί φυσικά εγώ δεν μπορώ να καθαρίζω το σπίτι που μένω και δεν ξέρω τί θα κάνω. Επιπλέον, το σπίτι που μένω το νοικιάζω και ζήτησα να μου κατεβάσουν την τιμή. Ο ιδιοκτήτης μου την κατέβασε, δεν έχω παράπονο, μέχρι και 300 ευρώ!»

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top