Βίντεο - σοκ: φωτιά στη σκηνή που τραγουδά η Rihanna

Παραλίγο τραγωδία κατά την διάρκεια συναυλίας της

Βίντεο - σοκ: φωτιά στη σκηνή που τραγουδά η Rihanna

Καυτή -κυριολεκτικά- αποδείχθηκε η εμφάνιση της Rihanna στο Ντάλας, καθώς κατά την διάρκεια συναυλίας της εκδηλώθηκε πυρκαγιά πάνω στη σκηνή! Ευτυχώς, το μόνο δυσάρεστο ήταν το ότι το σόου αναβλήθηκε κι ας είχε μόλις αρχίσει...

Η Riri τραγουδούσε στο American Airlines Center, όμως, λίγο μετά την έναρξη του σόου η σκηνή τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως ήταν φυσικό, το κοινό πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει...

Τόσο η σέξι τραγουδίστρια, όσο και ο κόσμος που καθόταν κοντά στο stage, απομακρύνθηκαν αμέσως, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε άμεσα μέσω των εξόδων κινδύνου.

«Όλα τέθηκαν υπό έλεγχο και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός», δήλωσε ο αρχηγός της πυροσβεστικής, προσθέτοντας πως οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν μεγάλες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φωτιά προκλήθηκε από τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιεί η Rihanna στις εμφανίσεις της.

Μέσω του Twitter της, η Ririδεν έκρυψε την θλίψη της για το συμβάν και υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα στο Ντάλας για να αποζημιώσει με τα τραγούδια της τους θαυμαστές της.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από την φωτιά την ώρα της συναυλίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top