Με... τ�� νούμερο της φανέλας του βάφτισε την κόρη του ο Beckham

Πώς θα ονομαστεί το νέο μέλος της οικογένειας;

Με... το νούμερο της φανέλας του βάφτισε την κόρη του ο Beckham

Το όνομα Seven, από τον αριθμό της φανέλας του, αποφάσισε να δώσει ο David Beckham στην νεογέννητη κορούλα του, που ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Κυριακής! Και για να μην μείνει με το παράπονο η Victoria, η μικρή θα έχει και δεύτερο όνομα, το Harper!

«Είμαι τόσο περήφανος και ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη γέννηση της κόρη μας Harper Seven Beckham», έγραψε ο σούπερ σταρ των γηπέδων στην σελίδα του στο Facebook, δίνοντας τέλος στην φημολογία αλλά και τα στοιχήματα για το πώς θα ονομαστεί το πρώτο κορίτσι της οικογένειας.

Και, ok, να το καταλάβουμε το Seven από το no 7 στην φανέλα του ποδοσφαιριστή... Το Harper, όμως, από που προέκυψε; Κατά πληροφορίες, αυτό είναι το αγαπημένο βρετανικό όνομα της τραγουδίστριας - σχεδιάστριας (ασχολίαστο)!

Όπως ήδη έχει γράψει το star.gr, η μοναχοκόρη του ζευγαριού γεννήθηκε περίπου 3,5 κιλά, με καισαρική τομή, στο νοσοκομείο Cedars Sinai του Los Angeles.

Τόσο ο David, όσο και η Victoria, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με την μαμά να είναι διπλά χαρούμενη μιας και δεν θα είναι πλέον η μόνη γυναίκα μεταξύ τεσσάρων ανδρών στο σπίτι!

Τα αδέρφια της Harper Seven -Brooklyn (11 ετών), Romeo (8) και Cruz (5)- ανυπομονούν να την δουν από κοντά, ενώ οι φήμες λένε πως νονά της μικρής θα είναι η γνωστή ηθοποιός Eva Longoria.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top