Πρωταγωνιστές σε... σειρά τα οπίσθια της Pippa!

Νέος ντόρος με την αδερφή της Kate Μiddleton

Πρωταγωνιστές σε... σειρά τα οπίσθια της Pippa!

Δίχως τέλος είναι ο «θόρυβος» για τα οπίσθια της Pippa Middleton... Τι κι αν ο πριγκιπικός γάμος της αδερφής της -που την έκανε διάσημη απανταχού της γης- έγινε πριν από 3 μήνες; Η «πίσω όψη» της Pippa εξακολουθεί να απασχολεί και, μάλιστα, απέκτησε ιντερνετικό ντοκιμαντέρ!

Όπως διαβάζουμε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δημιουργός της σειράς για τα οπίσθια της νεαράς είναι η 41χρονη βραβευμένη φωτογράφος Alison Jackson. Όσο για το κοινό της; Άνδρες που θαυμάζουν την Pippa αλλά και γυναίκες που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν γλουτούς σαν τους δικούς της!

«Έκανα οντισιόν για να βρω την ιδανική πρωταγωνίστρια και βρήκα τα κατάλληλα οπίσθια: ανήκουν στην Gabriella Parris», δήλωσε η Jackson, προσθέτοντας πως το ντοκιμαντέρ δείχνει σε κάθε ενδιαφερόμενη πώς να αποκτήσει οπίσθια αλά Pippa μέσω ασκήσεων όπως οι πιλάτες και οι έλξεις. Στο πρώτο επεισόδιο -που ήδη κυκλοφορεί στο Ίντερνετ- κάθε άλλο παρά στις ασκήσεις πήγε το μάτι μας!!!

Πάντως, τα πίσω προσόντα της αδερφής της Kate - Catherine εξακολουθούν να προσελκύουν το ενδιαφέρον... Κι αν το έχετε ξεχάσει, να σας θυμίσουμε πως η χάρη τους έχει ήδη αποκτήσει ιστοσελίδα, γκρουπ στο Facebook και λογαριασμό στο Twitter!

Δείτε στο βίντεο πλάνα με τα οπίσθια της Pippa κατά την διάρκεια του πριγκιπικού γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top