Νέο «επεισόδιο» στο «σήριαλ» Λούλη-Ζέτας

Ποιος έκανε λόγο για φασισμό;

Νέο «επεισόδιο» στο «σήριαλ» Λούλη-Ζέτας

«Φωτιά» παίρνει η κόντρα του Χρήστου Λούλη με την Ζέτα Μακρυπούλια. Πάνω που τα πράγματα ανάμεσά τους πήγαν να ηρεμήσουν, ξαναφούντωσαν.

Πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχω παίξει σε παραστάσεις με σκυλιά, παιδιά και ερασιτέχνες. Τι σημαίνει, ότι αυτοί είναι ηθοποιοί;» Τότε, όχι μόνο ο ένας ηθοποιός μετά τον άλλο άρχισαν να μιλούν για το θέμα, αλλά άλλοι υποστήριζαν την Ζέτα και άλλοι ισχυρίζονταν ότι ο Λούλης έχει δίκιο.

Με νέα συνέντευξή του (αυτή τη φορά στην εφημερίδα Το Βήμα), ο ηθοποιός αναφέρεται εκ νέου στην Ζέτα, λέγοντας ότι δεν τα είπε όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν, αλλά μίλησε για διαφορετικότητα. «Δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και ένιωσαν ότι εγώ πήγα να την αποκαθηλώσω. Δεν έκανα όμως καμία αναφορά στο «καλύτερος» ή «χειρότερος», αλλά στο διαφορετικός. Δεν μπορούμε να αντέξουμε την διαφορετικότητα. Κρίμα. Και έτσι καταλήγουμε σε ύμνο της ομοιογένειας-αυτό είναι το σπέρμα του φασισμού. Βλέπω γύρω μου μπρατσωμένους ανθρώπους με αγύμναστο έναν μυ, το μυαλό. Το να τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι είναι ό,τι χειρότερο…»

Ο πρωταγωνιστής μίλησε και για τους Αγανακτισμένους και την πλατεία Συντάγματος, λέγοντας ότι η πλατεία του προκαλεί αμηχανία. «Εγώ είμαι ήδη στην πλατεία. Κάνω μια δημόσια δουλειά. Δεν θέλω να κάνω κριτική, αλλά η πλατεία μου προκαλεί αμηχανία. Δεν είναι ότι δεν συμμερίζομαι τους Αγανακτισμένους, αν και ορισμένοι είναι αδικαιολόγητα αγανακτισμένοι. Φοβάμαι να χορέψω στον ρυθμό των τυμπάνων της πλατείας. Φοβάμαι μην χάσω τον δικό μου ρυθμό. Η πολιτική είναι στην καθημερινότητά μου, αλλά ξεκινάει ας πούμε από την ανακύκλωση».

Οσο για το πόσο έχει επηρεαστεί η υποκριτική από την κρίση της εποχής; «Πάντα ένιωθα και εκτός κοινωνικού συνόλου. Στην σχολή μας μάθαιναν ότι ο καλλιτέχνης έρχεται από το κοινωνικό σύνολο και βγαίνει εκτός για να μιλήσει. Όταν οι άνθρωποι τριγύρω μου είναι ψύχραιμοι, εγώ αναστατώνομαι και όταν αναστατώνομαι μένω ψύχραιμος. Αυτή την εποχή βλέπω μια κοινωνία να αναστατώνεται για να παραμένει ίδια. Και αυτό με θλίβει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top