Μάθετε με ποιον Ελληνα έφαγε η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα

Δεν θα το πιστεύετε...

Μάθετε με ποιον Ελληνα έφαγε η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα επισκέπτεται την χώρα μας.

Χωρισμένη, μόνη και χαλαρή, η Αντριάννα έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής (08/07) στην Αθήνα, φορώντας τζιν, μαύρο μπλουζάκι και σταυρό στο λαιμό. Οπως δήλωσε, το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει στην πρωτεύουσα ήταν να φάει δίπλα στο κύμα!

Η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τον κόσμο που την είδε από κοντά στο εστιατόριο της Γλυφάδας όπου βρέθηκε λίγη ώρα μετά, δεν ήταν τόσο η ίδια η Αντριάννα, όσο η συντροφιά της! Η δίμετρη καλλονή έτρωγε με τον… Σπύρο Χαριτάτο, τον οποίο μάλιστα είχε ζητήσει να γνωρίσει από την προηγούμενη επίσκεψή της στην χώρα μας!

Θυμίζουμε ότι η πριν από δύο μήνες που είχε βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα, η Αντριάννα είχε πάει καλεσμένη στο πρωινό του Ant1, όπου την ρώτησαν για την σχέση της με τον Κριστιάν Καρεμπέ κι εκείνη έλεγε άλλα ντ’άλλων, ότι είναι πολύ καλά μαζί με τον άνθρωπό της και δεν την νοιάζει και τόσο που δεν βλέπονται πολύ. Με την λεπτομέρεια ότι μία μέρα μετά, μεγάλο γαλλικό περιοδικό την είχε εξώφυλλο να μιλά για τον χωρισμό της!

Αυτό θα πει σταθερότητα και ειλικρίνεια απόψεων...

Οσο για το τί έφαγε; Καλαμάρια, φάβα ταραμά, και χωριάτικη σαλάτα. Είναι άλλωστε λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Η Αντριάννα θα παραμείνει στην χώρα μας για διακοπές. Επόμενος σταθμός της; Η Σαντορίνη....Γι'αυτό, όσοι πιστοί, προσέλθετε προς Οία μεριά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top