Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τον γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πότε θα γίνει... τελικά;

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τον γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μπορεί να μην μάθαμε πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μάθαμε όπως πότε ΔΕΝ θα γίνει. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star η παρουσιάστρια, το ζευγάρι δεν σκοπεύει να επισημοποιήσει την σχέση του μέσα στο φετινό καλοκαίρι. «Όχι, δεν θα παντρευτούμε μέσα στο καλοκαίρι. Όταν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, θα σας το πούμε. Αλλωστε, το έχουμε ξαναπεί αυτό. Ότι, όποτε κάνουμε κάτι, θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθετε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κάμερα του Star «συνέλαβε» την Ζέτα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την αναχώρησή της για την Κύπρο, για επαγγελματικούς λόγους. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της στην Ελλάδα, έχει αφήσει τις συζητήσεις για μετά το καλοκαίρι. «Οι συζητήσεις που έχω κάνει με το κανάλι μου είναι ακόμη χλιαρές. Τα περισσότερα τα έχω αφήσει ανοικτά», είπε, ενώ όπως φάνηκε, δεν γνώριζε καν για το νέο concept του Ant1, το Dancing on ice.

Αυτό το διάστημα, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ βρίσκει την ευκαιρία για μικρές αποδράσεις, στις οποίες πολύ συχνά συνδυάζει δουλειά με διακοπές. «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη, έχω πλέον πολύ χρόνο που τον περνάω με την οικογένειά μου και με τον άνθρωπό μου και είμαι μία χαρά», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, το πρόσφατο ταξίδι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αυστραλία, αρκέστηκε στο ότι απλά… πέρασαν υπέροχα.

Δείτε τί δήλωσε στην κάμερα του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top