«Είναι αστείο να με ρωτούν για την Ναταλία 2.5 χρόνια μετά»

Ποια είναι η νέα γυναίκα στην ζωή του Θάνου Τζάνη;

«Είναι αστείο να με ρωτούν για την Ναταλία 2.5 χρόνια μετά»

«Είναι αστείο να με ρωτούν για την Ναταλία Γερμανού 2.5 χρόνια μετά», δηλώνει ο Θάνος Τζάνης, ο οποίος επιστρέφει στα μουσικά πράγματα μετά από δύο χρόνια απουσίας. «Η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, είναι μοναδική και θέλω πάντα να είναι ευτυχισμένη. Όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι με ρωτούν συνεχώς για εκείνη. Άλλωστε, ό,τι ήταν να πώ το είπα για τα συναισθήματά μου απέναντί της και για την ίδια. Δεν έχω πια άλλες απαντήσεις και δυστυχώς δεν μπορώ να εξυπηρετώ κανέναν ώστε να βγάζει μια υποτιθέμενη κόντρα, ένα σενάριο, γιατί δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι ευφάνταστες απαντήσεις και να χρησιμοποιώ μια αξιόλογη και γνωστή γυναίκα για να υπάρχω», δηλώνει.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα δύο χρόνια της απουσίας του από τα μουσικά δρώμενα, λέγοντας ότι ήταν κάτι που συνέβη και όχι κάτι που το επιδίωξε. Όμως, κατά βάθος του έκανε καλό. «Πιστεύω ότι όταν κάποιος κρα��ιέται πίσω, δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται, αλλά παίρνει φόρα και ξεκινάει ξανά. Προτιμώ την αποχή, όταν δεν έχω κάτι να πώ, παρά τις συνεχείς εμφανίσεις για λάθος λόγους».

Μιλώντας στο People, o Θάνος Τζάνης αποκάλυψε ένα νέο πρόσωπο που πλέον παίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική του ζωή: Την Μαρία Φαραντούρη, με την οποία συναντήθηκε τυχαία και στην πορεία οι δρόμοι τους ενώθηκαν. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό τραγούδησε σε συναυλία της στο Μεσολόγγι. Πλέον, το να τραγουδάει Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, μόνον περηφάνια τον κάνει να αισθάνεται. «Αυτού του είδους η μουσική υπήρχε μέσα μου από μικρό παιδί, μιας και προέρχομαι από μία οικογένεια, της οποίας οι μουσικές επιρροές είναι από αυτό το είδος. Απλά αυτού του είδους την μουσική όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο την εκτιμάς και την καταλαβαίνεις. Μέχρι σήμερα δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Η πορεία που έχω ακολουθήσει δεν με έβγαζε σε εκείνη την όχθη. Τώρα, όμως, ύστερα από αυτήν την εμπειρία και τα μαθήματα που έχω πάρει από την Μαρία Φαραντούρη - τα οποία μου άλλαξαν την ζωή και τον τρόπο σκέψης μου – και τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, αντιλήφθηκα ότι σε όποιον χώρο και εάν ανήκεις, πρέπει να είσαι περήφανος αρκεί να είσαι συνεπής, να έχεις ήθος, να ξέρεις ακριβώς τις δυνατότητές σου και να τολμάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top