Η Julia Roberts στην Πάτμο!

Σκέφτεται ν΄αγοράσει σπίτι στο ”Νησί της Αποκάλυψης”

Η Julia Roberts στην Πάτμο!
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, οι ξένοι celebrities ψηφίζουν «δαγκωτό» Ελλάδα, κάνοντας έτσι, την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Μετά τους Shakira-Pique, το ζεύγος Douglas-Jones, την Pamela Anderson, την Sarah Jessica Parker και πολλούς άλλους, ήρθε και η σειρά της Julia Roberts!

H διάσημη ηθοποιός, βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Πάτμο και σύμφωνα με τον δήμαρχο Γρηγόρη Στόϊκο, έχει αναστατώσει ΟΛΟ το νησί, που περιμένει πως και πώς να τη δει α��ό κοντά.

Η Roberts όπως είναι φυσικό δεν είναι μόνη της αλλά μαζί με τον σύζυγο της και τα τρία της παιδιά. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Πάτμο, αλλά έχει ξαναέρθει και στο παρελθόν.

Λέγεται μάλιστα πως σκέφτονται ν΄αγοράσουν και σπίτι στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Πολλοί είναι άλλωστε οι επώνυμοι που διατηρούν σπίτια στον εν λόγω οικισμό. Μέχρι στιγμής πάντως, λίγοι είναι αυτοί που τους έχουν δει από κοντά καθώς η διάσημη ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ και μένει με την οικογένεια της στη Χώρα, η οποία είναι πολυδαίδαλη, συνεπώς και δύσκολο κάποιος να την εντοπίσει.

Κάντε κλικ στο video και δείτε την είδηση όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Star»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top