Έλληνας τραγουδιστής πέθανε πάνω στην σκηνή

Έβγαλε την κιθάρα του και σωριάστηκε στο έδαφος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο μουσικός και επιχειρηματίας, Δημήτρης Χατζής ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή του «Romantzo-Bios», κατά τη διάρκεια συναυλίας με το συγκρότημα «One Nation Underground», στο πλαίσιο της βραδιάς για τον Νικόλα Άσιμο.

Οπως αναφέρουν oι πληροφορίες από το dytikesmaties.gr, ο Δημήτρης Χατζής ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, σηκώθηκε έβγαλε την κιθάρα και σωριάστηκε στο πάτωμα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μισή ώρα μετά και παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του τον 57χρονο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γνωστός μουσικός λίγα λεπτά πριν χάσει τις αισθήσεις του στη σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

O Δημήτρης Χατζής διατηρούσε το κατάστημα με δίσκους «Music Machine» επί της οδού Διδότου, στο Κολωνάκι και σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 16:00 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο Δάφνης.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα διοργάνωσης της βραδιάς «Ελάτε μαζί μας μια βόλτα – Νικόλας Άσιμος» αναφέρει: «Ευχαριστούμε, όλους όσους συμμετείχαν στην Έκθεση, τους εικαστικούς, τους μουσικούς, το Ρομάντσο, τους ανθρώπους που δούλεψαν στην παραγωγή και στην οργάνωση, τους χορηγούς. Ευχαριστούμε εσάς που τιμήσατε την έκθεση με την παρουσία σας. Η χαρά να βλέπουμε το Αρχείο γεμάτο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, η συγκίνηση και η σιωπή που επικρατούσαν στην αίθουσα, τιμή στη μνήμη του Νικόλα, είναι η ανταμοιβή μας. Ευχαριστούμε για τις κριτικές, το μοίρασμα, τις απόψεις και τις αναμνήσεις, για αυτά που φέρνουν τις ψυχές μας κοντά, κάνουν εμάς ανθρώπους και τις ζωές μας άξιες να τις ζούμε. Κι αν η ζωή είναι μια ανάσα, ας ζήσουμε και ας πεθάνουμε όρθιοι, κάνοντας αυτό που αγαπάμε. Καλό δρόμο Δημήτρη και καλή αντάμωση».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top