Τίτλοι τέλους για Sunny Μπαλτζή-Γιάννη Λάτσιο;

Δείτε τι απαντήσεις δίνει η ίδια

Τίτλοι τέλους για Sunny Μπαλτζή-Γιάννη Λάτσιο;
«Σφίγγα» είναι η Sunny Mπαλτζή για τη σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο. Η τραγουδοποιός, αποφεύγει να πει το παραμικρό: «Δεν απαντώ παιδιά. Δεν μπορώ άλλο. Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο; Πολύ ευχαρίστως», δήλωσε αποκλειστικά στη κάμερα του Star.

Σχολιάζοντας το πονηρό γελάκι του Γιάννη Λάτσιου όταν σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Star ρωτήθηκε αν είναι η όχι ερωτευμένος, η τραγουδοποιός απάντησε: «Τέλεια. Σημαίνει ότι είναι ευδιάθετος. Άρα έπρεπε να πάρεις το θέμα απ΄αυτόν».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι φέτος θα κάνει διακοπές και μόνη της και με παρέα: «είμαι ήδη σε διακοπές εγώ και το ερωτηματικό μου».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία τηλεοπτική πρόταση από τον ΑΝΤ1, ενώ πέταξε και τη σπόντα της που μας φάνηκε ότι πήγαινε προς Γιάννη Λάτσιο μεριά, όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει κάτι στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν:

«Τα πράγματα που συζητάω, τα συζητάω εδώ και 4 μήνες περίπου, με ανθρώπους που εκτιμούν το δεξί μου χέρι και την πένα μου, και όχι το αριστερό με τα τατουάζ και τα βελάκια».

Δείτε το video με τις αινιγματικές δηλώσεις της Sunny Μπαλτζή…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top