Αγγελική Ηλιάδη:«Ο έρωτάς μου με τον Κώστα Μηλιωτάκη»

Τί δήλωσε για το σώμα της, το δεύτερο παιδί και την Δ. Βανδή

Αγγελική Ηλιάδη:«Ο έρωτάς μου με τον Κώστα Μηλιωτάκη»

Πρώτη ανάρτηση: 08/07/2011 10:00


Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη έχει ξαναβρεί την ηρεμία και την γαλήνη που ζητούσε, στο πρόσωπο του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη. Για την σχέση τους ακούστηκαν πολλά. Μέχρι που η ίδια η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την σχέση τους. «Αυτό που είχαμε με τον Κώστα ήταν μια υπέροχη φιλία, που εξελίχθηκε σε έρωτα. Ο Κώστας ήταν πάντα εκεί για μένα και με στήριξε πολύ. Ειλικρινά, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να μετρήσω τον χρόνο που είμαστε μαζί, άλλωστε δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Αυτό που νιώθω εγώ είναι ότι έχω δικαίωμα να ερωτευθώ και να αγαπήσω, όπως και να με ερωτευθούν και να με αγαπήσουν», δηλώνει.

Ο 6χρονος γιος της Μπάμπης, έχει μια πολύ αρμονική και ισορροπημένη σχέση με τον νέο σύντροφο της μητέρας του. «Ο γιος μου έχει βρει στον Κώστα αυτά που, πολύ φυσιολογικά, ψάχνει ένα αγοράκι στην ηλικία του και η σχέση τους είναι πάρα πολύ όμορφη. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, αν και δεν σημαίνει ότι ο Κώστας αντικαθιστά τον πατέρα του», λέει η 32χρονη ερμηνεύτρια στο περιοδικό People.

Η Αγγελική δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί, ενώ μίλησε και για το σώμα της, διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά ότι έχει κάνει πλαστική στην κοιλιά. Ιδού τα μυστικά της σιλουέτας της. «Δεν κάνω αυστηρή διατροφή, αλλά όταν προετοιμάζομαι για δουλειά, δεν τρώω γλυκά και αποφεύγω τα λιπαρά. Δεν έχω καλό μεταβολισμό, γιατί αν φάω ό, τι δεν πρέπει καθώς και ποσότητες, ιδίως από τα λατρεμένα μου γλυκά, παίρνω κιλά. Χρωστάω πολλά στην γυμναστική. Τα δύο τελευταία χρόνια γυμνάζομαι συστηματικά τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω ασκήσεις με ειδικά λάστιχα και βαράκια ώστε να εξασφαλίσω ενδυνάμωση και να κάνω γράμμωση. Εχω δει τεράστια διαφορά στο σώμα μου από όταν ξεκίνησα».

Πολλοί είναι, τέλος, εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μοιάζει με την Δέσποινα Βανδή. Τι απαντά η ίδια; «Δε νομίζω ότι έχω κάποια ομοιότητα με την Δέσποινα. Εδώ και χρόνια συνεργάζομαι με τον Στέφανο Βασιλάκη και τον make-up artist Δημήτρη Δημητρούλη, οι οποίοι ήταν επίσης συνεργάτες της. Κι επειδή το μακιγιάζ και τα μαλλιά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην εικόνα μιας γυναίκας, το έχω συζητήσει μαζί τους και μου έχουν πει ότι δεν αποκλείεται το γενικότερο στιλ μου να έχει ομοιότητες με της Δέσποινας Βανδή. Ως φυσιογνωμία, όμως, δεν έχω καμία σχέση. Θα ψάξω να βρω μια παιδική μου φωτογραφία, να την δημοσιεύσεις και να δουν όλοι ότι είμαι ίδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top