Elisabetta Canalis: ξεπερνά τον Clooney με τον… πρώην!

Ο George ήταν ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Elisabetta Canalis: ξεπερνά τον Clooney με τον… πρώην!
Τι νομίζατε; ότι κοτζάμ Elisabetta θα καθόταν να σκάσει; Φώναξε, «χτυπήθηκε», έπαθε την κατάθλιψη της, αλλά το ξεπέρασε τον George Clooney!Μπορούσε να κάνει κι αλλιώς; o αμετανόητος εργένης παρέμεινε αμετανόητος.

Η 32χρονη Ιταλίδα καλλονή το έριξε στην διακοποθεραπεία. Πήρε λοιπόν αγκαζέ τον πρώην της Angelo Vita, μερικές καλές της φίλες παραμάσχαλα, και έφυγε για ταξιδάκι στη Μεσόγειο, με υπερπολυτελές γιότ.
Αngelo Vita και Elisabetta, ήταν ζευγάρι το 2007, πριν εκείνη γνωρίσει τον γόη του Χόλιγουντ. Οι καινούργιες φωτογραφίες πάντως που κάνουν το γύρο του κόσμου, δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν ξαναέρθει πολύ κοντά.

Ο 30χρονος Angelo κοιτά την Elisabetta κυριολεκτικά στα μάτια, ενώ και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά του. Τίποτα πάνω της πάντως, δεν μαρτυρά ότι η Elisabetta δεν είναι καλά μετά το χωρισμό της, όπως είχε δηλώσει ξεκάθαρα στο Τύπο, η μητέρα της Bruna Canalis.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες, η Elisabetta «φυσάει» κυριολεκτικά. Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και με το άσπρο μπικίνι είναι χάρμα οφθαλμών! Μπορεί λοιπόν να μην έχει πια τον Clooney, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα η 32χρονη Ιταλίδα, που δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει βουτιές και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top