Ο Γ. Σειταρίδης μιλά μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Α. Ζώη

Γιατί απομονώθηκε στο Πήλιο;

Ο Γ. Σειταρίδης μιλά  μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Α. Ζώη

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό του από την Αποστολία Ζώη ο Γιώργος Σειταρίδης μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλά» για την περίοδο που είχε απομονωθεί στο Πήλιο. Το όνομα της Αποστολίας μπορεί να μην το είπε, όμως είναι ηλίου φαεινότερο πως μιλούσε για εκείνη:«Τρία χρόνια επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση επειδή ήθελα να ξεκουραστώ. Δούλευα συνεχόμενα και είχα κουραστεί και σωματικά και ψυχικά», τόνισε ο ηθοποιός.

Δεν μας έπεισε όμως, αφού εμείς ξέρουμε την αληθινή αιτία της απομόνωσής του που δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη. Ο ηθοποιός βλέπετε μετά τη λήξη του γάμου του από την Τουρκάλα Τουχτσέ Καζάζ, ερωτεύτηκε σφόδρα τη γνωστή τραγουδίστρια και απομονώθηκαν οι δυο τους στο Πήλιο για να ζήσουν τον έρωτά τους.


Ο ηθοποιός τήρησε σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα και δεν θέλησε να αναφερθεί σ' αυτό. Άλλωστε, άλλα πράγματα είναι αυτά που στενοχωρούν το γνωστό ηθοποιό:«δε μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση Τούρκικα σίριαλ θέλω να βλέπω ελληνικά. Στενοχωριέμαι με αυτή την κατάσταση» επεσήμανε ο ίδιος.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια και δήλωσε πως μικρός ήθελε να γίνει φορτηγατζής, μετά όμως άλλαξε γνώμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top