David Beckham: Φωτογράφησε την Victoria με την κοιλιά τούρλα!

Δείτε το αποτέλεσμα του... φωτογράφου...

David Beckham: Φωτογράφησε την Victoria με την κοιλιά τούρλα!

Με την κοιλιά «τούρλα» βρίσκεται μέσα στο κατακαλόκαιρο η Victoria Beckham. Είπε κι εκείνη να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αλλά κυρίως να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα, καθώς η αφόρητη ζέστη που επικρατεί δεν είναι και ό, τι καλύτερο για μια εγκυμονούσα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τον David να την φωτογραφίζει και μάλιστα χωρίς η ίδια να το αντιλαμβάνεται. «Τράβηξα φωτογραφία την Victoriaτην στιγμή που δεν με κοιτούσε. Είναι υπέροχη και ένα βήμα πριν φέρει στον κόσμο το παιδί μας!», έγραψε στο twitter του ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, η φωτογραφία που «ανέβασε» ο Beckham σε facebook και twitter είναι άκρως καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη και σε αυτήν διακρίνεται η πρώην Spice Girl να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας μαύρη μακριά φούστα, ίδιου χρώματος τοπ και μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Αντίθετα με άλλες διάσημες, όπως η Demi Moore και η Christina Aguilera, αλλά και πολλές άλλες, η Victoria αρνήθηκε να φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς όπως ανέφερε, το να εκθέσει σε κοινή θέα την φουσκωμένη της κοιλιά δεν είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται άνετα.

Εντωμεταξύ, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» πριν από λίγες ημέρες τον άσσο των γηπέδων να κάνει βόλτες με τα παιδιά του και να τους κερνάει παγωτό.

Κι όλα αυτά, λίγο καιρό πριν αποκτήσουν το τέταρτο παιδί τους που – επιτέλους – είναι κορίτσι…

Οπως καταλάβατε, η Victoria περιμένει να γεννήσει και ο David με τους γιους, βολτάρουν, φωτογραφίζονται με θαυμάστριες και τρώνε παγωτά... πολύ ωραίο είναι αυτό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top