Νικοπολίδης-Μπασινάς: Με τις οικογένειές τους στη Μύκονο

Ποια τα σχέδια των δύο κολλητών για το μέλλον;

Νικοπολίδης-Μπασινάς: Με τις οικογένειές τους στη Μύκονο

Μπορεί εντός γηπέδου να υπήρξαν και συμπαίκτες και αντίπαλοι, στην προσωπική τους ζωή όμως ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άγγελος Μπασινάς είναι όχι απλά φίλοι αλλά αυτοκόλλητοι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι δύο ποδοσφαιριστές προτίμησαν τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν πήγανε βέβαια οι δυο τους αλλά μαζί με τις οικογένειές τους. Η σύζυγος του Αντώνη, Βάσω Στασινού έχει γίνει φίλη με τη Βιβή Μπασινά και τον περισσότερο καιρό στην παραλία συζητάνε τα θέματα που τις απασχολούν.

Οι ποδοσφαιριστές είναι και στοργικοί μπαμπάδες που παίζουν με τα παιδιά τους μέσα αλλά και έξω από τη θάλασσα. Ο φωτογραφικός του περιοδικού Hello εντόπισε τον Άγγελο Μπασινά μέσα στη θάλασσα να έχει στους ώμους τη μικρή του κόρη Βαλέρια ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης Νικοπολίδης έφτιαχνε πυργάκια στην άμμο για την κόρη του, Μαριτίνα!

Όσο για τα σχέδιά τους μετά το καλοκαίρι; Ο Αντώνης Νικοπολίδης πρέπει να ξεκουραστεί αφού το χειμώνα θα καθίσει « στα θρανία» προκειμένου να πάρει δίπλωμα προπονητή. Ο Άγγελος Μπασινάς από την άλλη προτιμά να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ακόμα 2 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top