Σάντυ Κουτσοσταμάτη:«Ο Δημήτρης με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα»

«Είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου!»

Σάντυ Κουτσοσταμάτη:«Ο Δημήτρης με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα»
«Είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου!». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Σάντυ Κουτσοσταμάτη ο,τι βιώνει αυτή την χρονική στιγμή. Η ψυχολόγος και πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, περιμένει σε τρεις μήνες από τώρα, τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε πριν 24 μέρες περίπου και όπως η ίδια εξομολογείται, δεν ήταν παιδικό της όνειρο η δημιουργία οικογένειας: «η επιθυμία μου να γίνω μητέρα, προέκυψε μετά την τωρινή μου σχέση. Ήταν κάτι που μου το ενέπνευσε ο Δημήτρης και ήρθε ως φυσική συνέπεια της σχέσης μας. Ωστόσο, ένιωθα και εγώ πλέον έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα».

Αποκαλύπτει μάλιστα πως με το που ο γιατρός την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος, «ήταν ένα μεγάλο σοκ». Ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες, ήταν πολύ ευαίσθητη και ευερέθιστη. «Μετά το πρώτο τρίμηνο, η υπερευαισθησία καταλάγιασε. Τώρα νιώθω ιδιαίτερα ήρεμη και ευτυχισμένη».Με τον σύζυγο της γνωρίστηκε όταν «μου έκλεψε μια θέση παρκινγκ. Κατέβηκε από το αμάξι, και προσπάθησε να φύγει, εγώ όμως αρνήθηκα κι έφυγα. Ωστόσο, είχε τραβήξει την προσοχή μου με την έννοια ότι είδα έναν ευγενικό, χαμογελαστό και όμορφο άντρα. Ύστερα από μήνες, τον είδα σε ένα beach bar στη Χαλκιδική, όπου με πλησίασε και μου είπε: “Σου χρωστάω και μια θέση παρκινγκ”. Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας».
Μιλώντας στο περιοδικό «People», μαρτυρά ότι με το που τον γνώρισε, «η αίσθηση που είχα ήταν ανεξήγητη. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί από το πρώτο ραντεβού ένιωσα πολύ άνετα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Από το δεύτερο μήνα, ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Μιλούσαμε για τον εαυτό μας, τις οικογένειες μας, τη ζωή μας, με πολύ μεγάλη φυσικότητα και οικειότητα. Είχαμε τις ίδιες προθέσεις, θέλαμε και οι δυο να είμαστε ειλικρινείς, και να μην κρύψουμε ��ίποτα ο ένας από τον άλλον».

Δυο χρόνια μετά από αυτή την γνωριμία παντρεύτηκαν. Πως ένιωσε την ημέρα του γάμου της; «ήταν συγκινητικό που είδα τον Δημήτρη παρόλο που ήξερα πόσο αγχωμένος θα ήταν για τους καλεσμένους με τη βροχή, να με κάνει να γελάω. Τον άκουγα μέσα από το αμάξι, μέχρι να έρθει με την ομπρέλα να με πάρει, να μου φωνάζει διάφορα συγκινητικά λόγια. Εκεί άρχισα να κλαίω».

Πλέον ,περιμένει την κορούλα της ενώ στην εγκυμοσύνη της συμμετέχει με το δικό του πάντα τρόπο, και ο σύζυγος της: «ζει κι εκείνος μια “περίοδο εγκυμοσύνης. Πέρα από τις πρακτικές δουλειές, προσπαθεί να καταλάβει το πώς νιώθω και συμπάσχει. Έχει γίνει υπερπροστατευτικός».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top