Kate Middleton: Πόσα φορέματα άλλαξε μέσα σε τέσσερις μέρες

Ε ,τι σόι δούκισσα του Cambridge θα ήταν!

Kate Middleton: Πόσα  φορέματα άλλαξε μέσα σε τέσσερις μέρες

Tέσσερις μέρες πήγε αγκαζέ με το σύζυγό της στον Καναδά η Kate Middleton και πήρε μαζί της ένα βουνό ρούχα. Δεν άλλαξε ούτε μία ούτε δύο αλλά αρκετές φορές.

Να φανταστείτε πως στις 30 του μηνός με άλλο φόρεμα αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Heathrow και με άλλο έφτασε στον Καναδά. Ξεκίνησε φορώντας φόρεμα Roland Mouret σακάκι Smythe και κρατούσε μία τσάντα Μulberry.

Φτάνοντας στον Καναδά η Δούκισσα του Cambridge απαθανατίστηκε να φορά φόρεμα Erdem Resort 2012 και τις αγαπημένες Bennett γόβες της. Την ίδια μέρα μαζί με το σύζυγό της ήταν οικοδεσπότες της εκδήλωσης Youth Reception στη διάρκεια της οποίας συνάντησαν 120 παιδιά από τον Καναδά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των άλλων.

Την επόμενη μέρα η Kate παρευρέθηκε στον ετήσιο εορτασμό του Καναδά για τα 144α γενέθλια της χώρα.Η σύζυγος του πρίγκιπα επέλεξε φόρεμα Issa και γόβες Prada ενώ κρατούσε clutch Anya Hindmatch.

Την ίδια μέρα λίγο πριν η δούκισσα του Cambridge είχε επισκεφθεί το Μουσείο Πολιτισμού στο Κεμπέκ όχι βέβαια φορώντας το ίδιο φόρεμα. Ολόκληρη δούκισσα είναι αυτή. Φόρεσε λοιπόν φόρεμα Reiss και γόβες Hobbs.

Την Τρίτη μέρα της περιοδείας της η σύζυγος του William πήγε για αναδάσωση, επισκέφθηκε το Καναδέζικο Πολεμικό Μουσείο ενώ στη συνέχεια έφτασε στο Μοντρεαλ όπου μεταξύ των άλλων συμμετείχε και σε εκπομπή μαγειρικής. Σ αυτές τις εκδηλώσ��ις η Kate φόρεσε δημιουργία της σχεδιάστριας Catherine Walker.

Την Τρίτη μέρα που η Καte με το William αναχώρησαν για το νησί Πρινς Έντουαρντ η δούκισσα επέλεξε μπεζ φόρεμα La Garconne και clutch LK. Bennett.

Τελικά δεν πήρε μαζί της βαλίτσα αλλά ένα φορτηγό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top