«Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι πολύ ερωτευμένος»

Σε ποια σύντροφό του αναφέρεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

«Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι πολύ ερωτευμένος»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται για περιοδεία με τον θίασο του Γιώργου Κιμούλη. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ο ηθοποιός μιλά για την κρίση που τον «χτύπησε» κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και λιγότερο σε επαγγελματικό, καθώς - όπως λέει - έχει περιορίσει τα έξοδά του, αλλά ευτυχώς έχει την τύχη να συμμετέχει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Δεν αποκλείει μάλιστα το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με κάτι άλλο πέρα από την υποκριτική, προκειμένου να έχει πλέον ένα σταθερό εισόδημα.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά από την τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Πώς απαντά ο ίδιος; «Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Τα περιοδικά και οι εκπομπές μιλάνε γι’ αυτά και με στενοχωρεί που φωτίζουν μόνο αυτήν την πλευρά. Έρχομαι σε δύσκολη θέση, γιατί θέλω να διαφημίσω την δουλειά μου και βλέπω ένα βίντεο που αναφέρεται μόνο στην προσωπική μου ζωή. Καταλαβαίνω ότι αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού κι επιλέγεις αν θα τους παίξεις. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν την κάνω και εξώφυλλο. Αυτά τα θέματα αφορούν κι έναν άλλον άνθρωπο, τον οποίο οφείλω να σέβομαι. Ακόμη και την δήλωση είμ��ι πάρα πολύ ερωτευμένος δεν την έχω κάνει ποτέ».

Μιλώντας στο People, ο «Στέφανος» από την Ζωή της Αλλης αποκαλύπτει ότι δεν έχει συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που προτιμά. «Εχω υπάρξει ζευγάρι με πολύ διαφορετικές γυναίκες, από την εμφάνιση μέχρι τον χαρακτήρα. Είχα πολύ δυνατές σχέσεις στην ζωή μου κι εύχομαι να έχω αντίστοιχες στο μέλλον».

Ο γάμος δεν τον απασχολεί και μάλιστα τον ενοχλεί να λένε ότι θέλει να παντρευτεί. Οσο για το παιδί, θεωρεί ότι για να γίνει, πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα, αλλά και ότι και ο γάμος και το παιδί, θα πρέπει να γίνονται τους πρώτους μήνες της σχέσης, γιατί έτσι ο άλλος ξέρει ότι έγινε με αγάπη και έρωτα.

Δεν έχουν λείψει βέβαια από την ζωή του και οι σκηνές ζηλοτυπίας, που έχει κάνει και ο ίδιος. «Είμαι συγκρατημένος στις αντιδράσεις μου. Υπήρξε μια περίπτωση που έγινα έξαλλος όταν πίστευα ότι η σύντροφός μου φλερτάρει με κάποιον, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε συγγενής της!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top