Ποιες είναι οι δυο πιο ακριβοπληρωμένες star του Hollywoοd;

Δείτε τη λίστα του Forbes για το 2010!

Ποιες είναι οι δυο πιο ακριβοπληρωμένες star του Hollywoοd;
Αngelina Jolie και Sarah Jessica Parker, είναι οι δυο πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Hollywood για το 2010!

Η Jolie, μόνο για το χρόνο που μας πέρασε, κατάφερε να βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό επιπλέον 30 εκατομμύρια δολάρια, περίπου δηλαδή 21 εκατομμύρια ευρώ.

Το ίδιο και η Sarah Jessica Parker, που φιγουράρει με τα ίδια εισοδήματα, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται κατά κύριο λόγο από προϊόντα ομορφιάς τα οποία λανσάρει με την επωνυμία της.

Στην και 4η θέση, έχουμε μια ακόμα ισοψηφία ανάμεσα στη Jennifer Aniston και την Reese Witherspoon. Καθεμιά τους, κέρδισε το 2010, 28 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 19,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η τρίτη και τελευταία ισοψηφία είναι στην και την 6η θέση της λίστας, ανάμεσα στην Julia Roberts και την Kristen Stewart, με τα έσοδα τους να ανέρχονται σε 20 εκατομμύρια δολάρια ή περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ.

Την 7η θέση καταλαμβάνει η Katherine Heigl με 19 εκατομμύρια δολάρια ή 13,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην , φιγουράρει η Cameron Diaz με 18 εκατομμύρια δολάρια, ή περίπου 12,6 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, την 9η θέση καταλαμβάνει η Sandra Bullock με 15 εκατομμύρια δολάρια ή 10,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την 10η η Meryl Streep με 10 εκατομμύρια δολάρια, περίπου δηλαδή 7 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top