Ο Λιάγκας έγινε… επιχειρηματίας

Μάθετε τις λεπτομέρειες για το εστιατόριο που ανοίγει

Ο Λιάγκας έγινε… επιχειρηματίας

Τον έχουμε δει ως παρουσιαστή δελτίου, ως οικοδεσπότη πρωινής εκπομπής, ως πιανίστα αλλά και ως τραγουδιστή-κάποιες φορές για τις ανάγκες της εκπομπής του - τώρα θα τον δούμε και σε ρόλο επιχειρηματία αφού θα ανοίξει εστιατόριο στα Νότια Προάστια.

Ο δημοσιογράφος σκέφτηκε να «εκμεταλλευτεί» αυτά που έμαθε τη χρονιά που πέρασε και έτσι σκέφτηκε να μας δείξει και το ταλέντο του στη μαγειρική. Τσάμπα μάλλιασε η γλώσσα του Άρη Πετρετζίκη να του λέει τι να κάνει για να μην του κόψει το αυγολέμονο ή πόση ώρα κάνουν οι μπριζόλες να ψηθούν στο φούρνο;

Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες λοιπόν ο Λιάγκας έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει το εστιατόριό του στην πλατεία της Βουλιαγμένης και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες τ��υ σε δύο εβδομάδες, μαζί με τη βοήθεια δύο συνεταίρων.

Με θέα τη θάλασσα λοιπόν οι πελάτες θα απολαμβάνουν τον καφέ τους θα τρώνε το μεσημεριανό τους ενώ το μαγαζί θα λειτουργεί το βράδυ και ως μπαρ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εσπρέσσο, για τα γεύματα ο δημοσιογράφος έχει ζητήσει τις συμβουλές του Αρη Πετρετζίκη ενώ στη μουσική έχει ορίσει υπεύθυνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top