Ελενη-Ματέο: Διακοπές στην Ανδρο

Το καλοκαίρι τους μόλις ξεκίνησε

Ελενη-Ματέο: Διακοπές στην Ανδρο

Το μόνο σίγουρο φέτος το καλοκαίρι ήταν πως η Ελένη Μενεγάκη θα περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Ανδρο, κοντά στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Καφές με την Ελένη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η παρουσιάστρια επιβιβάστηκε στο πλοίο για το κυκλαδίτικο νησί μαζί με την κόρη της Λάουρα. Το οικολογικό συγκρότημα Οναρ του Μάκη Παντζόπουλου παρουσιάζει πληρότητα λόγω της εποχής, γι’αυτό και η παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο είχε αρκετό κόσμο. Ετσι, η Ελένη και ο Ματέο, μαζί με λίγους καλούς φίλους πήραν την απόφαση να φύγουν με ένα φουσκωτό και να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια κάπως πιο απόμακρη παραλία του νησιού.

Φορώντας ροζ μπικίνι, επίσης ροζ γυαλιά και – κατά διαστήματα- λαχανί σορτσάκι, η Ελένη δεν απομακρύνθηκε λεπτό από τον Μάκη. Εκείνος βέβαια συνδυάζει την δουλειά με τις διακοπές, ωστόσο από τις φωτό του Hello είναι εμφανές το πόσο άνετοι και χαλαροί είναι και μόνον εξαιτίας του ότι βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα.

Η προτίμησή της σε πιο απλά πράγματα πλέον, μακριά από κοσμικότητες είναι γεγονός. «Έχω έλθει κοντά σε απλά πράγματα, που μπορεί και να κρύβουν την ουσία της ζωής», είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο στην συνέντευξή της στο περιοδικό Life and Style.

Τόσο η ίδια πάντως, όσο και ο αγαπημένος της είναι εμφανώς αδυνατισμένοι. Πράγμα που αποδεικνύει ότι αν μη τι άλλο, φροντίζουν την σιλουέτα τους.

Δείτε πώς αποχαιρέτησε η Ελένη τους τηλεθεατές της, στον τελευταίο Καφέ με την Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top