Υβόννη Μπόσνιακ: «Είμαι ευτυχισμένη και πλήρης»

Πού την «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός;

Υβόννη Μπόσνιακ: «Είμαι ευτυχισμένη και πλήρης»

Ευτυχισμένη και πλήρης δηλώνει η Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Πριν από λίγες ημέρες, το μοντέλο από την Κροατία βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, για την πρώτη φωτογράφηση της χειμερινής κολεξιόν των ρούχων Day Billy Sabbado, την οποία και εκπροσωπεί. Η φωτογράφιση μάλιστα έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, όπου οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποδέχθηκαν την Υβόννη.

«Ήταν ευδιάθετη, ευχάριστη και πολύ συνεργάσιμη. Αν και η ίδια ντύνεται πολύ απλά, έδειξε να εντυπωσιάζεται από τις βραδινές δημιουργίες με τις περίτεχνες δαντέλες και τα μεταξωτά υφάσματα της χειμερινής συλλογής της εταιρείας ρούχων. Δεν έκανε πολλά διαλείμματα κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, παρά μόνον για λίγα λεπτά προκειμένου να μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο στο κινητό τηλέφωνο», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ (απ’όπου και οι φωτό) άνθρωπος που βρισκόταν στην φωτογράφιση.

«Αν και όπως είπε περνάει πολύ ωραία όταν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, την ίδια μέρα μετά το τέλος του shooting επέστρεψε στην Αθήνα κοντά στον σύντροφό της. Ήδη όμως έχει κάνει και η ίδια φίλους στην συμπρωτεύουσα από το περιβάλλον του αγαπημένου της, που την έχουν δεχθεί πολύ εγκάρδια. Ωστόσο, όταν την ρώτησαν αν ισχύει η φήμη πως σύντομα θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, εκείνη αρκέστηκε να χαμογελάσει όλο νόημα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η καλλονή από την Κροατία δηλώνει πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα της. Μετά το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ επιδιώκει να εργάζεται στον ίδιο χώρο, από κάποιο άλλο πόστο, που δεν το έχει αποφασίσει ακόμη, ενώ θα συνεχίσει και το φιλανθρωπικό της έργο, μέσω του οργανισμού Feeling Human που ίδρυσε με την συνάδελφό της Χέδερ Νόμι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top