Γιώργος Λιάγκας VS Νάντιας Μπουλέ (ΠΑΛΙ)!

«Νομίζει ότι η γη γυρίζει γύρω από εκείνη»

Γιώργος Λιάγκας VS Νάντιας Μπουλέ (ΠΑΛΙ)!
Το ότι της έτρεφε μεγάλη «αγάπη» το γνωρίζαμε! Λεπτό την σεζόν που μας πέρασε, ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταμάτησε να σχολιάζει την «πολυαγαπημένη» του Νάντια Μπουλέ, που μια που άκουγε τ΄όνομα της και μια που αφήνιαζε.

Ο παρουσιαστής μπορεί να κάνει διακοπές από το «Πρωινό mou», αλλά συνεχίζει κανονικά την ραδιοφωνική του εκπομπή, και δεν θα μπορούσε από τα ερτζιανά του «Real Fm» να μην σχολιάσει την πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ στο «Elatte».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, δεν παίζουν ρόλο τόσο πολύ τα νούμερα που έκανε η εκπομπή, όσο οι συμπεριφορές, τονίζοντας ότι «αυτές είναι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία».

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; για την Νάντια φυσικά η οποία κατά τον παρουσιαστή «πέφτει σε πολλά λάθη. Όπως σήμερα για παράδειγμα, που συνέκρινε τον εαυτό της με τον Tom Cruise».

Και δεν σταμάτησε εδώ, αλλά τη στόλισε κανονικά: «Νομίζει ότι μπορεί να συγκριθεί με τον Tom Cruise; Και εγώ τότε με τον Ιησού Χριστό. Ο καθένας βάζει τον εαυτό του όπου νομίζει ότι ανήκει. Γενικά, κάνει κάποια λάθη, έχει μια εγωπάθεια. Νομίζει ότι η γη γυρίζει γύρω από εκείνη».

Στο τέλος, θέλοντας να κρατήσει και κάποιες ισορροπίες ξεκαθάρισε ότι όσον αφορά στα νούμερα του “Εlatte”, «είναι άδικο να λέμε ότι απέτυχε η Μπουλέ επειδή δεν έκανε πολύ καλά νούμερα στην πρεμιέρα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top