Οι hot τάσεις στα φετινά μαγιό!

Τι να φορέσετε το καλοκαίρι του 2011 στις παραλίες

Οι hot τάσεις στα φετινά μαγιό!
Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του καλοκαιριού και οι περισσότερες γυναίκες έχουν ξεχυθεί στις παραλίες, που μοιάζουν περισσότερο με πασαρέλες! Σέξι, νεανικά και χρωματιστά μαγιό είναι η φετινή τάση της μόδας, με τα βολάν να έχουν την τιμητική τους, δίνοντας μια πιο… ρομαντική νότα στην καλοκαιρινή σας διάθεση.Οι τάσεις της φετινής σεζόν είναι:

Τα strapless μαγιό: κλασική επιλογή. Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και φορώντας τα είστε πάντα στιλάτες. Αποφεύγετε μάλιστα και το αντιαισθητικό σημαδάκι που αφήνουν τα μαγιό με κορδονάκια. Βγαίνουν σε όλα τα σχέδια, όλα τα χρώματα όλα τα υφάσματα, με και χωρίς ενίσχυση, και αποτελούν διαχρονική αξία.

Μην τα φορέσετε: αν διαθέτετε μεγάλο στήθος καθώς δεν θα σας προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη. Ειδικά αν είστε αθλητικός τύπος στην παραλία καλύτερα να τα αποφύγετε καθώς δεν θα νιώθετε άνετα, αφήστε που δεν θα γλιτώσετε και τ΄ «αποκαλυπτήρια»!
Μαγιό με βολάν: είναι το must της φετινής σεζόν και έχουν κάνει θραύση φέτος στις παραλίες. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και σχεδόν σε όλα τα χρώματα αν και θα τα βρείτε πιο συχνά σε άσπρο και ροζ. Τα βολάν ποικίλουν: είτε τοποθετούνται στο κορδονάκι του μαγιό, είτε στη μέση, είτε στο λαιμό, είτε στο τελείωμα ενός tankini.

Μην τα φορέσετε: αν έχετε περιττά κιλάκια γιατί δίνουν περισσότερο όγκο και ίσως δεν σας κολακεύουν όσο θα έπρεπε.
Μαγιό με κορδονάκια: εξίσου κλασική και διαχρονική επιλογή. Τονίζουν τη θηλυκότητα, συγκρατούν το στήθος και βγαίνουν σε όλα τα χρώματα, τα σχέδια και τα υφάσματα. Όπως και με τα strapless τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς. Για παράδειγμα, επιλέξτε άλλο χρώμα για το πάνω μέρος του μαγιό και άλλο χρώμα για το κάτω μέρος. Αποφύγετε τις μονοχρωμίες. Αν το πάνω μέρος είναι φλοράλ, animal print ή με γεωμετρικά σχέδια, επιλέξτε το κάτω μέρος να είναι μονόχρωμο και κατά προτίμηση έντονο χρώμα.
Ολόσωμα μαγιό: εξίσου κλασική αλλά «δύσκολη» επιλογή. Τα ολόσωμα επανήλθαν στη μόδα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πήγαν και ένα βήμα παραπέρα μιας και βγαίνουν σε πολύ αποκαλυπτικά και sexy σχέδια, με το animal print να αποτελεί το must τους.

Μην τα φορέσετε: αν είστε κοντού ή μετρίου αναστήματος και «αφρατούλες». Τα ολόσωμα μαγιό για ν΄αναδειχτούν δεν θέλουν κορμιά με καμπύλες αλλά ��ηλόλιγνο σωματότυπο.
Brazilian μαγιό: κατέκλυσαν πέρυσι τις παραλίες. Το ίδιο και φέτος. Είναι μικροσκοπικά σέξι και συνήθως βγαίνουν μονόχρωμα.

Μην τα βάλετε: αν έχετε παραπάνω κιλάκια. Θα κάνουν τα οπίσθια σας να δείχνουν διπλάσια και δεν θα σας κολακεύουν καθόλου.

*Τα must χρώματα για φέτος: ανοιχτό κίτρινο, σιέλ, σικ ροζ, μωβ, βιολετί, λευκό, μπεζ, μπλε και φούξια.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top