ΔΕΙΤΕ: Τι «φτιάχνει» και τι «ξενερώνει» τους επώνυμους στον έρωτα;

Διαβάστε τις «καυτές» τους φαντασιώσεις!

ΔΕΙΤΕ: Τι «φτιάχνει» και τι «ξενερώνει» τους επώνυμους στον έρωτα;
Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Το ίδιο και οι επώνυμοι, που διαθέτουν τις δικές τους «αχίλλειες πτέρνες» στον έρωτα, τις kinky φαντασιώσεις τους αλλά και τις συμπεριφορές που τους ξενερώνουν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για παράδειγμα, νιώθει σέξι όταν «είναι καλοκαίρι, τα ρούχα που φοράω είναι πιο ελαφριά, όταν φοράω την αγαπημένη μου ενυδατική και όταν κοιμάται το μωρό, που ξυπνά η γυναίκα μέσα μου». Ποιο είναι το ιδανικό ερωτικό σκηνικό; «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄αγόρι μου». Όσο για το ποιοι άντρες την ξενερώνουν; «με απωθούν απίστευτα η επίδειξη και οι άντρες που μιλούν πολύ».
Η Τάμτα από την άλλη, εμπνέεται ερωτικά «από το δάσος, και αν μπορούσα να διαλέξω εποχή, το φθινόπωρο!» Όταν κοιμάται φοράει «comfy, casual εσώρουχα», ενώ την ξενερώνει στον άντρα «η κακή υγιεινή, η υπεροψία και η αγένεια».
Για τον Σάββα Πούμπουρα, το ιδανικό ερωτικό σκηνικό είναι «οπουδήποτε μπορούν να με αποπλανήσουν. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει σημασία η τοποθεσία, αλλά το πόσο θα με εξιτάρει η γυναίκα που θα το επιχειρήσει». Το «αδύναμο» σημείο είναι ο λαιμός του, κοιμάται φορώντας μποξεράκι, και ξενερώνει «με το δήθεν».
Ο Αποστόλης Τότσικας παλι, νιώθει σέξι όταν «ακούω μουσική. Μου αρέσει. Με κάνει να νιώθω δυνατός. Κυρίως ηλεκτρονική, metal, rock». Το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για τον ηθοποιό δεν είναι κάτι συγκεκριμένο: «δεν είμαι της οργάνωσης. Είναι πιο ερωτικό κάτι που δεν είναι προετοιμασμένο. Ένα που έχω κάνει, είναι να δώσω λουλούδια. Παραλία, καλοκαίρι…». Λιώνει όταν κάποιος του πειράξει το κεφάλι και τα μαλλιά του, ενώ ξενερώνει όταν «εκείνη δεν είναι γυναίκα, είναι δήθεν μαγκάκι…»
Η Νατάσσα Καλογρίδη από την άλλη, νιώθει σέξι ακόμα και όταν μαγειρεύει: «δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή. Ή είσαι, ή δεν είσαι σέξι». Στον έρωτα, λειτουργεί αυθόρμητα «και αναλόγως του ποιον έχω απέναντι μου. Τα πάντα μπορεί να σε εξιτάρουν όταν σε έλκει ��άποιος και σου δημιουργεί ερωτική διάθεση». Ερωτική «αχίλλειο πτέρνα» δεν έχει συγκεκριμένη. Άλλωστε «κάθε σχέση μου, μου βγάζει κάτι διαφορετικό». Όσο για τον ιδανικό σύντροφο; είναι αυτός που της βγάζει από μέσα της το απόλυτο θηλυκό.
Τέλος, ο Γιώργης Λαμπαθάκης, νιώθει σέξι όταν «συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ανάγκη επιβεβαίωσης». Ιδανικό ερωτικό σκηνικό για τον αρχιτέκτονα- παρουσιαστή είναι «η νύχτα στο κέντρο της πόλης», ενώ κοιμάται φορώντας «ελάχιστα ρούχα και πολύ ζεστά σκεπάσματα». Τι τον ξενερώνει στις γυναίκες;«με απωθεί ο υπέρμετρος ναρκισσισμός». Ιδανική σύντροφος είναι αυτή που έχει «έξυπνο βλέμμα και είναι έξυπνη».

Πηγή: In Style
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top