To Da Vinci με το νέο καλοκαιρινό μενού, στην μισή τιμή!

Summer Dinner Da Vinci ,δίπλα στην πισίνα!

To Da Vinci  με το νέο καλοκαιρινό μενού, στην μισή τιμή!
Το DA VINCI έχει φτιάξει και προτείνει τον καινούργιο καλοκαιρινό κατάλογο του Dinner με έντονο άρωμα και γεύση Ελλάδας. Δίπλα στην πισίνα, σε ένα κλίμα διακοπών και απόδρασης από την καθημερινότητα σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης.

Στο καινούργιο μενού οι επιλογές αυξάνονται με την δυνατότητα να επιλέξετε σχεδόν όλα τα πιάτα στη μισή ποσότητα με τη μισή τιμή, αυτό που σαν όρος διεθνώς έχει καθιερωθεί σας «half size – half prize».

Μπορείτε να δειπνήσετε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας πιάτα στη μισή τιμή, κάνοντας την βραδινή σας έξοδο πιο συχνή.

Απολαύστε το φαγητό σας σε ένα «family style» περιβάλλον, παραγγέλλοντας πολλά μικρά πιάτα για το κέντρο του τραπεζιού κάνοντας παιχνίδι με τις γεύσεις και τα αρώματα όπως εσείς επιθυμείτε.

Δημιουργήστε το δικό σας μενού γευσιγνωσίας επιλέγοντας περισσότερα πιάτα, πληρώνοντας το ίδιο χρηματικό ποσό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος απόλαυσης του φαγητού, μιας και ο εγκέφαλος μετά την τέταρτη μπουκιά συνηθίζει και απενεργοποιεί τη διαδικασία επεξεργασίας της γεύσης.

Οι κυρίες μπορούν χωρίς ενοχές να απολαύσουν την γεύση του φαγητού που επιθυμούν στην ποσότητα που επιθυμούν διατηρώντας τη σιλουέτα τους για το καλοκαίρι.

Συμβουλευτείτε τον σερβιτόρο σας ώστε να συνδυάσετε το μενού σας με το κατάλληλο κρασί, που επίσης έχει προσαρμοστεί ��ε πιο χαμηλές τιμές, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία σε ευχάριστα προσιτές τιμές.

Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την περιποίηση σας...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top